Deepthroat – 5 tehnici avansate care îl vor impresiona

De Raluca Cristea, pe Ultimul update Luni, 21 august 2017, 12:09

Toate femeile ştiu deja: bărbaţii adoră sexul oral! Ei bine, deepthroat este cireaşa de pe tort în materie de plăceri orale. Deepthroat – mişcări de sex oral avansate ca să…
îţi aduci partenerul pe culmile plăcerii!

Nu toate partidele de sex oral trebuie să implice deepthroat, dar este bine să ştii cum şi ce se face ca să îl transformi în asul din mânecă. De fapt, este ca un ruj într-o culoare aprinsă… nu o să îl foloseşti zi de zi, însă trebuie să ştii cum să îl porţi în ocazii speciale.

O partida întreaga de deepthroat îţi poate părea imposibilă, dar nu este chiar aşa! Nu este uşor dar hei, poate din cauza asta este numit job… blowjob!

Aşadar… blowjob – nivel începător, paşii de bază în deepthroat – nivel intermediar. Este timpul să trecem la un alt nivel, cu 5 tehnici avansate de deepthroat care îl vor impresiona garantat pe iubitul tău!

 

Acadeaua

Atunci când laşi penisul să iasă din gura, scoate-l şi introdu-l înapoi de câteva ori, însă doar capătul, apoi masează-l cu buzele exact ca şi cum te-ai juca cu o acadea. Dacă stapâneşti cum trebuie această tehnică, ar trebui să auzi un sunet haios atunci când scoţi şi reintroduci penisul, strângându-l cu buzele.

Este o tehnică foarte excitantă pentru partenerul tău deoarece centrii nervoşi ai penisului, sensibili la stimuli, se află în primii centimetri – capătul şi puţin din zona imediat după. 60% dintre barbaţi ajung la orgasm cu această tehnică.

Cifra magică – 8

Cu buzele apăsând uşor, cuprinde cât poţi de mult penisul, însă foarte încet. Nu te grăbi! Dacă reuşeşti să îl cuprinzi cu totul, ar trebui să atingi cu nasul baza penisului. Apoi, cu vârful nasului, desenează pe zona pubiană cifra 8.

Dacă vrei să avansezi cu această tehnică, încearcă să trasezi cifra 8 cu nasul „în aer”, în timp ce laşi penisul să iasă.

Rece şi cald

Cuprinde penisul în gură, atât cât poţi, masându-l uşor cu buzele. Deschide gura cât poţi de mult şi trage aer în piept pe masură ce laşi penisul să iasă, dar nu de tot. Apoi, cu gura încă deschisă, expiră aerul cald pe masură ce introduci penisul din nou in gură.

Este o tehnică uimitoare, cu efecte nebănuite – începe cu o senzaţie intensă de răcoare şi încheie cu o senzaţie placută de căldură. Senzaţii extreme care te transformă într-o maestră a sexului oral.

Fredonarea

Poate te întrebi ce legatură au cântecele şi sexul oral. Ei bine, o legatură există, una explozivă chiar!

Cuprinde-i penisul în gură, cât de aproape poţi de scrot (testicule) şi imediat, încearcă să fredonezi ceva, sa faci cumva gâtul să vibreze. Nu contează cum faci muşchii gâtului să vibreze, important este să continui sa ţii buzele în poziţia corectă astfel încât să nu îţi foloseşti din greşeală dinţii şi să îţi anulezi tot efortul.

Dacă îţi este greu sa „vibrezi” sau să „fredonezi” cu o mare parte din penis în gură, poţi încerca această tehnică şi în timp ce îl „eliberezi” din strânsoare. Vibraţiile gâtului, amigdalelor şi limbii îl vor uimi la modul cel mai plăcut!

Masajul adânc

Această tehnică îl va înnebuni pe iubitul tău, pe masură ce îi masezi penisul cu ajutorul muşchilor gâtului şi ai limbii.

Cuprinde-l puţin câte puţin, ca şi cum ai suge o acadea sau o îngheţată. În acest timp, masează mai întâi cu ajutorul buzelor, apoi cu cerul gurii şi în final, cu muşchii gâtului. Dacă te descurci fără probleme, la sfârşitul acestui moment ar trebui să poţi să îi atingi testiculele, cu care te poţi juca după plăcere sau posibilitate.

PONT! Nu folosi toate aceste 5 tehnici într-o singură partidă de sex! Foloseşte câte una pentru fiecare ocazie, alternează cu o partidă de sex oral simplu şi nu uita că sexul oral poate fi atât un preludiu excelent pentru o partidă de sex completă, cât şi o partidă de sex în sine, care se poate finaliza cu un orgasm uneori chiar mai intens decât cel din timpul partidelor de sex normal.

Oferă-ţi timpul necesar şi bucură-te alaturi de iubitul tau, pas cu pas, de placerea orală! Recompensa va fi cu siguranţă pe măsura eforturilor!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter