9 tehnici fierbinţi de mişcare în timpul sexului

De Stela Moisescu, pe Ultimul update Joi, 01 iunie 2017, 16:14

Imaginea universală a actului sexual este aceea cu bărbatul care intră şi iese în timp ce femeia stă nemişcată sau, eventual, se mişcă uşor la unison cu partenerul ei.
Ei bine, autorul Paul Jenner propune în cartea sa „Sex ca la carte” mai multe tehnici de mişcare, atât pentru El, cât şi pentru Ea. Rezultatul? Un act sexual plin de fantezie şi pasional!

Tehnici de mişcare pentru Ea

Iată ce poţi face cu penisul iubitului tău în timpul actului sexual pentru a spori plăcerea:

Ţine penisul partenerului tău de la bază şi mişcă-l în diferite feluri. Nu fii timidă şi foloseşte-l inclusiv pentru a-ţi stimula clitorisul. Mai apoi, îl poţi ţine de bază şi când te penetrează. De exemplu, când stai deasupra iubitului şi te mişti în sus şi în jos, clitorisul se va lovi plăcut de mâna ta!

Tot stând deasupra iubitului, încearcă să aluneci în sus şi în jos pe toată lungimea penisului. Fă mişcări lente. După care alternează-le cu mişcări scurte.

În plus, o tehnică rar aplicată este să scoţi penisul complet şi să-l introduci din nou. Astfel îţi stimulezi labiile interioare şi, indirect, clitorisul, aşa că merită să o încerci!

Într-o poziţie de penetrare prin spate, roagă-l pe iubitul tău să stea liniştit, iar tu preia controlul. Fă mişcări scurte şi lungi. Încearcă şi să-ţi roteşti şoldurile!

Tehnici de mişcare pentru EL

Iată câteva lucruri pe care iubitul tău le poate face cu penisul în timpul penetrării:

Roagă-l să folosească penisul mai degrabă ca pe un deget. Invită-l să exploreze toată zona ta intimă: vulva, clitorisul, apoi interiorul vaginului- intrarea, peretele de sus (pe care se găseşte punctul G), peretele de jos, părţile şi cervixul.

Roagă-l să încerce diferite combinaţii de penetrări superficiale şi profunde. De exemplu, nouă superficiale şi una profundă sau una superficială şi una profundă.

Învaţă-l să îşi apuce penisul, astfel încât să te penetreze doar pe jumătate. Ţinându-şi penisul de la bază în timp ce te pătrunde, poate pune presiune pe un anumit punct din interior, deci este o tehnică extraordinară pentru stimularea punctului G. Iar mâna pe care o ţine la baza penisului său, automat îţi va stimula clitorisul. Îşi poate aşeza degetul mare astfel încât să îţi apese pe clitoris.

Alte tactici propuse de Jenner pentru bărbaţi: rotirea şoldurilor în timpul penetrării este ideală pentru poziţiile cu penetrare prin spate şi „unduirea penisului” în poziţia misionarului, care îi permite să îţi stimuleze mai bine pereţii vaginului.

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter