Tehnici unisex pentru plăcere simultană

De Stela Moisescu, pe

Ţi se întâmplă să nu te simţi suficient de excitată când începeţi partida de sex? Motivul e simplu: în timpul preludiului vă oferiţi unul altuia plăcere, dar pe rând!
Probabil că iubitul tău ia iniţiativa şi te răsfaţă, după care îi întorci gestul. Singura problemă este că tu rămâi uşor în urmă.

Când unul oferă şi altul primeşte, nu reuşiţi să aveţi parte mai apoi de sex satisfăcător!

Autorul Paul Jenner propune în cartea sa „Sex ca la carte” să încercaţi câteva tehnici de stimulare… unisex.

Astfel, veţi trăi clipe magice în acelaşi timp şi veţi urca împreună pe culmile plăcerii.

Cele mai bune săruturi

Autorul sugerează să daţi o tentă mai erotică săruturilor voastre luând ceva bun în gură, cum ar fi o băutură, înainte de sărutul propriu-zis. Desigur, o piersică, o bomboană sau un cub de gheaţă sunt alte variante sexy de luat în considerare! Astfel, veţi împărtăşi un sărut foarte incitant care vă va da cu siguranţă fiori!

Lubrifiaţi-vă corpurile

Totul este mult mai sensibil când este alunecos. Veţi trăi senzaţii mult mai intense, dacă vă lubrifiaţi tot corpul, nu doar zona intimă. O tehnică excelentă este ca unul dintre voi să aplice o cantitate de lubrifiant pe corpul său, după care să se lipească de trupul celuilalt şi să se mişte senzual. Câteva lucruri de luat în seamă? Nu puneţi lubrifiant pe zona intimă a partenerului, căci gustul vă poate incomoda şi nici pe prezervativ, decât dacă este pe bază de apă şi nu deteriorează latexul. În plus, foloseşte-l cu atenţie, căci poate cauza infecţii vaginale, dacă nu îţi iei măsurile potrivite de igienă.

Stimulare manuală

Paul Jenner propune o tehnică foarte eficientă de stimulare manuală, pentru că vă învaţă multe unul despre celălalt. Începe să te mângâi cu o mână. Iubitul tău îşi va aşeza o mână peste a ta şi o va atinge, urmându-ţi fiecare mişcare. În acest fel va vedea cum îţi place să fii stimulată. Mai apoi, el se va atinge singur cu cealaltă mână, iar tu îţi vei aşeza mâna liberă pe mâna lui. Aşa vezi ce fel de stimulare îi place lui. Atingerile simultane sigur vă vor incita pe amândoi în egală măsură.

Găseşti alte tehnici sexuale stimulante în cartea „Sex ca la carte”, pe care o poţi cumpăra împreuna cu revista Unica la un preţ cu 75% mai mic decât în librării!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter