Insultele, noua metodă prin care agaţă bărbaţii!

De Stela Moisescu, pe

Dacă în trecut pretendentul îţi cerea voie să te mai sune sau să te sărute după prima întâlnire, acum tacticile de seducţie s-au schimbat. Au devenit agresive…
… şi nepoliticoase. Toţi bărbaţii aspiră la stilul de bad boy, pentru că au auzit că ne place. Au considerat, din păcate, că e necesar să renunţe şi la bunul simţ, ceea ce nu era cazul!

Un exemplu dramatic? O prietenă mergea pe stradă, în plină zi, pe un drum populat şi s-a pomenit cu o palmă peste faţă de la un bărbat care venea din direcţia opusă. Povestind faza unor amici de sex masculin, aceştia au întrebat-o „L-ai provocat? Te-ai uitat fix la el?”, iar altul exclamă: „Poate că nu s-a uitat deloc la el, şi el voia să-i atragă atenţia!”

Să fie denigrarea fizică şi emoţională noua armă cu care ne cuceresc bărbaţii?

Autorul Neil Strauss o promovează cu siguranţă în cartea „The Game”, un manual de agăţare a femeilor, care le promite bărbaţilor să-i transforme în PUA, adică „Pick Up Artist” (n.r. artist în agăţat).

„Majoritatea femeilor sunt atrase de jocuri psihologice, aşa cum un drogat visează la droguri pe gratis”, spune autorul, care îi invită pe bărbaţi să insulte femeile. Aparent, „o remarcă usturătoare sau o insultă mascată cu puţin umor” le provoacă un scurt şoc femeilor. Astfel, femeia insultată se întreabă ce-i cu acest bărbat obraznic, moment în care se activează nevoia ei a-l impresiona şi de a-i intra în graţii. Iar bărbatul se poate lăuda că… a marcat!

Bărbaţii nu trebuie însă antrenaţi să se poarte îndoielnic cu femeia dorită. De mici copii, aceştia au în instinct să „se ia” de fata pe care o plac, trăgând-o de păr, lovind-o sau aruncându-i penarul pe geam… Ce amintiri!

De ce ţin bărbaţii să ne demonstreze că, în ceea ce priveşte agăţatul, preferă să rămână nişte băieţei? Dacă, din întâmplare, femeia insultată nu simte deloc nevoia să-l impresioneaze, ci se simte ofensată, bărbatul se poate consola la gândul că şi-a meritat geanta primită într-un loc strategic. În fond, refuzul ar fi durut mai tare, dacă bărbatul îşi folosea latura romantică pentru a cuceri…

Tu ai fost abordată atât de agresiv de bărbaţi?

Dă click şi află alte 10 tactici perfide de seducţie din arsenalul masculin!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter