Prințul Harry a vorbit cu respect despre familia lui, dar limbajul corpului a spus altă poveste

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 12 martie 2021, 17:53

În interviul oferit jurnalistei Oprah Winfrey (67 de ani), deși Prințul Harry (36 de ani) și Meghan Markle (39 de ani) au vorbit pe un ton respectuos despre familia regală, limbajul corpurilor lor a spus o cu totul altă poveste.

Prințul Harry a vorbit cu respect despre familia lui, dar limbajul corpului a spus altă poveste

Limbajul non-verbal al Ducelui de Sussex a arătat că are o „furie suprimată” față de un anume membru al familiei sale. Potrivit lui Judi James, autor și expert în limbajul corpului, deși Harry a „vorbit cu afecțiune despre Regină și cu iubire despre fratele lui, Prințul William”, a arătat că are o „furie suprimată” față de propriul tată, Prințul Charles (72 de ani).

Pentru Metro UK, James a declarat că Harry era „cuprinzător” de negativ atunci când vorbea despre tatăl lui. Când Charles a fost menționat, „pauza dramatică de câteva secunde înainte de a spune ceva a spus totul”. Expertul a notat că Harry „a clipit rapid, a oftat, și-a mișcat picioarele rapid și a scos limba”.

James a completat că „nu a existat un efort real de a-și masca răspunsul” față de tatăl lui. Întrebat despre Charles, Harry a „făcut o pauză, a avut o privire săgetătoare și și-a scuturat capul înainte de a vorbi despre «multă suferință»”.

În timpul discuțiilor în care Harry și-a exprimat dorința de a se separa de familia regală, Charles i-ar fi cerut să pună pe hârtie ceea ce intenționează să facă. „Mi-a cerut să scriu”, a spus Harry. „Apoi, am precizat totul în scris, inclusiv faptul că ne dorim să facem anunțul pe 7 ianuarie”, a continuat Harry.

Prințul Charles și Prințul Harry nu mai țin legătura

Din acel moment, Charles a „încetat” să-i mai răspundă la mesaje lui Harry. Întrebat de ce crede că tatăl lui l-a respins în acel mod, Harry a spus: „Pentru că în momentul acela am început să am control asupra situației.

Trebuia să fac asta pentru familia mea. Nu este o surpriză pentru nimeni. Este trist că s-a ajuns în acest punct, dar a trebuit să fac ceva pentru sănătatea mea psihică, pentru sănătatea psihică a soției mele și a lui Archie, de asemenea. Vedeam în ce direcție mergeau lucrurile.”

Acum, Harry a mai spus: „Sunt multe de rezolvat. Mă simt dezamăgit pentru că și el a trecut prin ceva similar. Știe ce înseamnă suferința, iar Archie este nepotul lui. În același timp, desigur, îl voi iubi întotdeauna. Dar a fost multă suferință. Voi continua să fac o prioritate din a vindeca această relație”.

Vorbind despre motivele din spatele separării de familia sa, Harry a spus simplu: „Lipsa de susținere și lipsa de înțelegere”. Întrebat de Oprah dacă a fost vorba despre presa britanică sau despre familia regală, Harry a clarificat: „A fost vorba despre ambele”.

Meghan și Harry au împreună un fiu, Archie Harrison, în vârstă de 1 an și 10 luni. În prezent, fosta actriță este însărcinată cu al doilea copil al perechii. În același interviu, cuplul a dezvăluit sexul bebelușului. În vara anului trecut, Meghan a pierdut o sarcină.

Foto: Profimediaimages.ro; Hepta.ro

Citește și:

Meghan Markle a vorbit despre prima ei întâlnire cu Regina Elisabeta a II-a

Prințul Harry și Meghan Markle, dezvăluiri șocante despre viața alături de familia regală britanică: „Pur și simplu nu mai voiam să fiu în viață”

Reacția Reginei Elisabeta a II-a după interviul Ducilor de Sussex cu Oprah

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter