Pepe, șocat de moartea lui Costin Mărculescu

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 11 iunie 2020, 19:11
Costin Mărculescu a fost găsit mort, miercuri noapte, în apartamentul său din București. Deși întreaga lume a rămas uimită la aflarea acestei vești, Pepe a fost cel mai șocat și nu își poate reveni. Cei doi erau foarte buni prieteni, artistul sprijinindu-l întotdeauna pe regretatul actor.

Potrivit Click, Pepe se află în starea de negare și nu poate accepta pierderea prietenului său crezând, inițial, că este vorba de o glumă proastă. La fel ca toată lumea, cântărețul a aflat de decesul actorului de la Dan Capatos, care a dat vestea în timpul emisiunii Xtra Night Show. Imediat a început să îi sune telefonul, însă nu a fost în stare să vorbească despre cel care i-a fost bun prieten.

Citește și: Ultimul mesaj al lui Costin Mărculescu postat pe rețelele de socializare

Pepe a declarat că, la ultima lui discuție cu Costin, acesta îi spusese că își dorește să lanseze cartea la care a lucrat atâta timp.

De asemenea, Pepe a precizat că este dispus să sprijine financiar familia îndoliată, pentru înmormântare, de la cumpărarea sicriului sau a hainelor necesare, până la cele necesare parastaselor.

Tot în cadrul emisiunii de pe Antena 1 Mara Bănică a dezvăluit că Mărculescu avea probleme cu inima.

Acum 4 ani, eu i-am chemat salvarea. Avea probleme cu inima. Lăsase un bilet în casă în care spunea: în cazul în care mor, să se ocupe de înmormântare Pepe și, dacă nu răspunde Pepe, sunați-o pe Mara Bănică. Avea tensiune mare, avea nevoie de tratament. N-a mers nici la spital. Nu l-am auzit vreodată să ia tratament de inimă. Poate acolo, în cadă, i s-o fi ridicat tensiunea de la aburi. E posibil să fi făcut un infarct”, a afirmat jurnalista.

Și a avut dreptate. Potrivit raportului de la INML, Costin Mărculescu a suferit un stop cardio-respirator.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter