Alex Velea oferă 10.000 euro recompensă celui care îi găsește laptopul furat

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 14 februarie 2019, 10:13
Alex Velea a anunțat că oferă 10.000 euro recompensă celui care îi înapoiază un laptop furat pe care se aflau mai multe piese și proiecte muzicale.

Pe data de 10 februarie, Velea, alături de Lino Golden, Mario Fresh și Rashid trebuiau să lanseze albumul „10 din 10”. Însă evenimentul a fost amânat după ce laptop-ul pe care se aflau piesele și alte proiecte a fost furat.

Mai mult, băieții, care s-au unit sub titulatura Golden Gang, au avut neplăcuta surpriză de a auzi pe internet o parte din noile lor melodii, de pe albumul încă nelansat.

Cu părere de rău vreau să vă spun că ne-a „dispărut” laptopul pe care aveam albumul Golden Gang „10 din 10”, ce trebuia lansat azi. Nu este vorba de valoarea laptopului, ci despre valoarea proiectelor din laptop. De aceea, oferim 10.000 de euro celui care îl găsește. Mulțumim”, a spus Alex Velea într-un filmuleț postat pe Facebook.

Deși lansarea a fost amânată, Golden Gang a lansat un nou single, „Sari” de pe albumul „10 din 10”, colaborare cu Arkanian, Azteca și Ian.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter