Vedete care s-au căsătorit în 2021

De Unica.ro, pe

Pentru unele vedete din showbiz-ul românesc și cel internațional anul 2021 a fost unul memorabil. Fie că au avut parte de ceremonii discrete sau dimpotrivă, fastuoase, acestea s-au bucurat de momente unice alături de familie și prieteni. Urmărește în VIDEO-ul de mai jos ce vedete s-au căsătorit în 2021.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Mai multe vedete, din România sau de la Hollywood, și-au unit destinele cu persoanele iubite. În contextul pandemiei de COVID-19, unele au ales să facă doar cununia civilă și o petrecere, altele au ajuns și în fața altarului.

Vedete care s-au căsătorit în 2021

Ornela Pasăre. Interpreta de muzică populară s-a căsătorit în secret, după nici un an de relație. Aceasta a mărturisit că și-a cunoscut soțul la biserică, iar inelul de logodnă l-a primit în timp ce se afla în vacanță în Grecia.

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au căsătorit religios în mare secret, în luna iunie, la Catedrala Mitropolitană din Timișoara. Evenimentul a fost unul restrâns, la care au participat membrii familiei și prietenii apropiați.

Gheorghe Gheorghiu și Gabriela Băncescu. Artistul și iubita lui s-au căsătorit în luna noiembrie în New York, Statele Unite ale Americii, acolo unde locuiesc de ani buni. Nașii lor de cununie sunt Maria Dragomiroiu și soțul ei, Alexandru (Bebe) Mihu. Cununia religioasă, care a avut loc la Biserica Sfinții Apostoli Petru și Pavel, a fost urmată de petrecerea a cărei atmosferă a fost întreținută de artista Angela Rusu.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda. Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit civil pe data de 14 august, atunci când a avut loc și petrecerea de nuntă. O săptămână mai târziu, pe 22 august, cuplul de vedete s-au cununat religios la o biserică din Chișinău, orașul natal al artistei.

Roxana Nemeș și Călin Hagima s-au căsătorit în luna septembrie. Din fotografiile publicate de fosta asistentă de la “Neatza, cu Răzvan și Dani”, cununia civilă a avut loc în aer liber.

Vedete care au făcut doar cununia civilă

Simona Halep și Toni Iuruc. Cei doi s-au căsătorit civil pe 15 septembrie 2021, la Constanța. Cununia civilă a cuplului a fost urmată de o petrecere în clubul Fratelli, cu aproximativ 300 de invitați, care au intrat cu dovada vaccinării împotriva COVID-19 sau cu testare într-un cort amenajat în fața locației.

Sandra Izbașa și Răzvan Bănică s-au căsătorit civil în data de 30 iulie. Cununia a avut loc în aer liber, într-un decor select, iar mireasa a purtat o rochie simplă, dar elegantă, de culoarea untului.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit în luna mai, în cadrul unui eveniment restrâns. Nași le-au fost Tinu Vidaicu și Roxana Ionescu.

Vedete de la Hollywood care s-au căsătorit anul acesta

Meadow Rain Walker. Fiica actorului Paul Walker s-a căsătorit cu logodnicul ei, Louis Thornton-Allan, student la actorie în New York. Nunta a avut loc în Republica Dominicană, iar cel care a condusă la altar pe Meadow a fost unul dintre cei mai buni prieteni ai tatălui ei, actorul Vin Diesel.

Lily Collins și Charlie McDowell. Actrița și logodnicul ei s-au căsătorit pe 4 septembrie 2021, în Colorado, SUA. „M-am căsătorit cu cea mai generoasă, atentă și frumoasă persoană pe care am cunoscut-o vreodată. Te iubesc, Lily”, a scris regizorul pe rețelele de socializare.

Christina Ricci și iubitul ei. Actrița și iubitul ei, hairstylistul Mark Hampton, s-au căsătorit duminică, 10 septembrie, la o lună după ce Christina Ricci a anunțat că este însărcinată a doua oară.

James Middleton și Alizee Thevenet. Fratele lui Kate Middleton și iubita lui, Alizee Thevenet, s-au căsătorit în Franța pe 11 septembrie 2021. Cei doi au fost înconjurați de familie și prieteni.

Gwen Stefani şi Blake Shelton formează unul dintre cuplurile de vedete care s-a căsătorit în vara acestui an, după șase ani de relație. Ceremonia a fost una restrânsă, la ferma cântărețului din Oklahoma, SUA.

Citește și: Ana Baniciu, pregătită să devină mamă! „Poate apare copilul înainte de nuntă…”

Primele imagini de la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc

Motivul pentru care Sofia Vicoveanca nu a îmbrăcat niciodată rochia de mireasă

Paris Hilton și Carter Reum s-au căsătorit. Vedeta a publicat prima imagine în rochia de mireasă

Jennifer Gates și Paris Hilton, nunți extravagante

Boris Johnson și Carrie Symonds s-au căsătorit în secret la Catedrala Westminster. La ceremonie ar fi participat un grup restrâns de persoane, familia și prieteni apropiați. Premierul britanic și soția lui ar fi stabilit să facă petrecerea abia în 2022.

Jennifer Gates. Fiica cea mare a lui Bill Gates s-a căsătorit cu logodnicul ei, Nayel Nassar. Nunta a fost una extravagantă, care ar fi costat cel puțin două milioane de dolari. Evenimentul a avut loc la ferma de cai de 16 milioane de dolari pe care Jennifer Gates a primit-o cadou de la părinți în 2018, după absolvirea Universităţii.

Ariana Grande s-a căsătorit cu Dalton Gomez în mare secret, în luna mai. Ceremonia intimă, la care au participat în jur de 20 de persoane, a avut loc în casa artistei din Montecito, California.

Paris Hilton și Carter Reum. Paris Hilton s-a căsătorit în data de 11 noiembrie, cu logodnicul ei, multimilionarul Carter Reum. Evenimentul a avut loc la moșia din Bel Air, Los Angeles, a bunicului lui Paris, Barron Hilton. Povestea nunții, care a durat trei zile și trei nopți, va fi prezentată în reality show-ul „Paris in love”, difuzat pe Peacock.

Sursă foto: Instagram, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter