Reacția lui Cove, după ce a pierdut premiul pentru „Bărbatul anului”, la Gala Unica 2017

De Unica.ro, pe
Cove și Adela Popescu, prezentatorii celei de-a doua ediții a Galei Unica, au așteptat cu nerăbdare evenimentul de aseară, de la Biblioteca Națională a României. Pe lângă faptul că au prezentat Gala Unica 2017, cei doi s-au numărat și printre nominalizații acestei ediții!

Cove și-a dorit foarte mult să câștige premiul pentru „Bărbatul anului”, categorie la care a fost nominalizat alături de soțul Adelei, Radu Vâlcan, dar și de alte vedete precum Adrian Despot, Răzvan Exarhu, Șerban Copoț, Smiley și Virgil Ianțu. Din păcate pentru el, „Bărbatul anului” la Gala Unica 2017 a fost desemnat Radu Vâlcan, veste care a făcut-o extrem de fericită pe colega de scenă a lui Cove, Adela.

Vezi șiCâștigătorii Galei Unica 2017

Mai mult decât atât, și Adela Popescu s-a numărat printre câștigătorii de aseară! Ea a câștigat marele premiu la categoria „Blogger în trend”, pentru blogul ei adelapopescu.eu, categorie la care a fost nominalizată alături de Ana Morodan, fabuloasele Diana Enciu și Alina Tanasă, Giulia și Andreea Perju, Ileana Badiu, Noemi Meilman și Sonia Argint Ionescu.

Rămas fără premiu, Cove nu a mai putut să spună ulterior decât că i s-a făcut „o mare nedreptate”… Urmărește clipul de mai sus și vezi cât de entuziasmat era prezentatorul înainte de Gala Unica și care a fost reacția sa a doua zi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter