Gerard Butler a împlinit 50 de ani. Imagini de colecție

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 14 noiembrie 2019, 13:02

Gerard Butler și-a aniversat cea de-a 50-a aniversare. Născut pe 13 noiembrie 1969 în Glasgow, Scoția, Butler este cel mai tânăr dintre cei trei copii ai soţilor Margaret şi Edward Butler. A debutat pe scenă la vârsta de 12 ani în musical-ul „Oliver” la faimosul King Theatre din Glasgow. În 1997 a primit primul său rol în filmul Mrs. Brown. În același an a apărut în filmul Tomorrow Never Dies, iar în anul 2000 a jucat pentru prima dată în rolul personajului principal al filmului Dracula 2000.

Și-a construit o carieră în actorie, deși a studiat Dreptul la Universitatea din Glasgow, unde a și profesat în cadrul unei firme de avocatură. S-a făcut remarcat în întreaga lume cu rolul regelui Leonidas din blockbusterul lui Zack Snyder 300. Deși este considerat un actor versatil, care poate interpreta roluri în orice gen de film, comediile romantice s-au dovedit a fi de-a dreptul spumoase cu el în rol principal. Fanele cu siguranță își amintesc de P.S: I love you, Adevărul Gol-Goluț, Recompensă cu bucluc.

Carismaticul actor a devenit unul dintre cei mai râvniți burlaci de la Hollywood, dar viața lui amoroasă a fost destul de tumultoasă. Pe lista lui de cuceriri s-a aflat vreme de câteva luni și românca Mădălina Ghenea. Se pare că relația pe care o are în prezent cu designer-ul de interior şi fost model Morgan Brown l-ar fi cumințit pe Butler. Cei doi au fost văzuți prima oară împreună în 2014, dar de atunci s-au despărțit și împăcat de câteva ori.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter