Gerard Butler, victima unui furt. Ce i s-a întâmplat actorului

De Oana Dinu, pe Ultimul update Vineri, 17 septembrie 2021, 15:25
Gerard Butler pare a fi destul de ghinionist în ultima vreme. După ce casa lui s-a făcut scrum la sfârșitul anului trecut, actorul a fost și victima unui furt.

Gerard Butler este unul dintre sex-simbolurile Hollywood-ului, cu o carieră înfloritoare în cinematografie, dar mai puțin norocos în viața de zi cu zi. După ce în octombrie 2017 era să moară într-un accident de motocicletă, în noiembrie 2018, a fost la un pas să rămână fără casă.

Un puternic incendiu de vegetație a izbucnit în California și mai multe celebrități și-au pierdut casele din cauza flăcărilor devastatoare. Printre ele s-a aflat și actorul scoțian. Locuința pe care Butler o avea în Malibu a fost parțial distrusă, după cum acesta a mărturisit ulterior.

„Timpuri dureroase în California. Inspirat de curajul, spiritul și sacrificiul pompierilor”, scria Gerard Butler după ce a fost evacuat din casă.

De curând, actorul și-a pierdut și autorulota vintage, fabricată în 1969 și evaluată la 11.000 de dolari. O lăsase la recondiționat în incinta unui atelier din San Fernando Valey, California. După ce a distrus porțile atelierului, o persoana pe care poliția din Los Angeles nu a identificat-o încă, a plecat cu vehiculul. Momentan nu există niciun suspect, conform Mediafax.

Gerard Butler, în vârstă de 49 de ani, este un actor de film, televiziune și teatru, cunoscut în special datorită interpretării rolului Regelui Leonidas în filmul 300Eroii de la Termopile. Pe lângă filmele romantice unde am avut ocazia să îl admirăm, cum ar fi „PS: I love you” sau „The Ugly Truth”, Butler a făcut parte și din distribuția peliculelor, „Lara Croft: Tomb Raider”, „Fantoma de la Operă”, „Rocknrolla”, „Gamer”, „Law Abiding Citizen”.

Sursă foto: Northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter