Gerard Butler, mărturisire șocantă: „Am crezut că o să mor sau o să rămân paralizat”

De Unica.ro, pe
Actorul Gerard Butler (48 ani) a trecut printr-un grav accident de motocicletă la sfârșitul anului trecut, însă abia acum a avut puterea de a vorbi despre această perioadă traumatizantă. El a mărturisit recent, într-o emisiune televizată, că în momentul impactului a fost sigur că va muri sau că va rămâne paralizat.

În octombrie 2017, vestea că Gerard Butler a avut un grav accident de motocicletă în Los Angeles a făcut turul publicațiilor internaționale. Actorul a stat o perioadă destul de lungă în spital, a avut 5 fracturi la talpa piciorului, și după cum recunoaște abia acum… a crezut că va muri.

Gerard Butler pe motocicleta

„Mergeam cu viteză, impactul a fost puternic și mi s-a părut că stau destul de mult timp în aer. În momentul acela eram sigur că o să mor sau o să rămân paralizat. Un moment ca acesta te pune pe gânduri…”, a mărturisit actorul la un post TV din Marea Britanie.

Cea care a provocat accidentul se pare că a fost o femeie, conducător auto, care s-a hotărât să schimbe sensul de mers fără să se asigure. Impactul a fost atât de puternic încât Gerard Butler a zburat câțiva metri în înălțime. Actorul a avut însă mare noroc, pentru că dincolo de fracturile la talpa piciorului și niște vânătăi nu a pățit nimic grav.

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter