Flavia Mihășan și-a botezat copilul. Cine au fost nașii

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 23 septembrie 2019, 17:59
Flavia Mihășan și-a botezat în acest weekend băiețelul. Tot acum, ea a dezvăluit și numele copilului: Carol. Micuțul, în vârstă de 3 luni, a avut și niște nași pe măsură. Fosta vecină de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a anunțat marele eveniment pe contul ei de Instagram.

Vedeta Antenei 1 a postat pe contul de socielizare o imagine de la Biserică, în care apare și micul Carol, însă fața lui a fost acoperită cu o inimioară.

Binecuvântat, iubitul nostru, Carol. ♥️Mulțumim prietenilor noștri care au fost alături de noi ieri!”, a scris Flavia în mesajul care a însoțit fotografia.

Cine sunt nașii de botez ai copilului

Băiețelul Flaviei Mihășan și al iubitului ei, Marius Moldovan, i-a avut ca nași pe Cocuța și Bogdan Boantă. Alegerea părinților spirituali ai micuțului nu este o surpriuză, întrucât Flavia și cei doi coregrafi sunt prieteni de mult timp.

Cocuța și Bogdan au devenit cunoscuți publicului larg prin prisma emisiunii „Dansez pentru tine” unde au fost coregrafi. În cadrul acestei emisiuni,  Bogdan a fost inițial concurent, iar apoi i s-a oferit ocazia să devină coregraf.

Apoi, cei doi au participat la emisiunea Asia Express, fiind una dintre cele mai amuzante și mai iubite perechi din concurs.

Acum, cei doi au o misiune mult mai mare: să îl sfătuiască și să îl îndrume în viață pe băiețelul Flaviei.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter