Anunțul făcut de Flavia Mihășan după 4 ani de relație cu Marius Moldovan: „De la început au fost tachinări” / Exclusiv

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 15 noiembrie 2022, 13:01

Flavia Mihășan nu a bănuit nicio secundă că își va întâlni marea iubire la spectacolul “Mamma Mia”, în care a fost distribuită în urmă cu 4 ani și jumătate. Fosta vedetă TV l-a întâlnit pe Marius Moldovan la repetiții, iar lucrurile au evoluat rapid între ei. În prezent, cei doi sunt logodiți și au împreună doi băieți, Carol și Tudor, de care se ocupă împreună. Flavia susține că familia, în forma actuală, este completă și că de la început și-au dorit doi copii, iar visul li s-a îndeplinit.

Flavia Mihășan și-a schimbat radical prioritățile în viață de când l-a întâlnit pe Marius Moldovan. Fosta colegă a lui Răzvan și Dani de la Neatza și-a întemeiat rapid o familie, lucrurile evoluând firesc între ei. Dacă în urmă cu 4 ani și jumătate amândoi erau liberi, acum au responsabilități. Prin urmare, s-au văzut nevoiți să facă o combinație pentru a putea ajunge la repetițiile pentru spectacolul “Mamma Mia” de la Sala Palatului, având în vedere că au doi copii mici, care trebuie atent supravegheați.

Flavia Mihășan și Marius Moldovan, pe scenă după trei ani de pauză: „Acolo ne-am cunoscut, e spectacolul nostru”

“O să vină doamna care ne-a ajutat și când l-am născut pe Tudor, s-ar putea să vină și mama, altfel e imposibil. Am vorbit cu doamna, este ok în perioada aceea, o să ne ajute, altfel trebuia să îi luăm cu noi, nici nu vreau să mă gândesc”, a spus Flavia, pentru Unica.ro.

Când era Carol mic, ea a mers cu el la repetiții, însă cu doi la pachet, lucrurile ar putea scăpa ușor de sub control.

“Da, când era Carol mic așa am repetat, numai că unul e ok să zicem, e gestionabil, dar cu doi nu, se iau unul cu altul acolo, se aleargă, nu ai cum”, a adăugat ea.

Cum a început povestea de iubire dintre Flavia și Marius Moldovan: “De la început au fost tachinări”

Flavia Mihășan este extrem de entuziasmată că va juca din nou, cu sala plină, în spectacolul “Mamma Mia”, a cărui primă reprezentație va fi pe 28 decembrie. Vedeta are amintiri frumoase, întrucât la repetiții l-a cunoscut pe Marius Moldovan, tatăl copiilor ei.

“Țin minte și înainte de pandemie era tot timpul full. Și acum biletele sunt sold out. O să fiu din nou pe scenă după atâta timp, după 3 ani. E o poveste foarte frumoasă, pentru că eu cu Marius acolo ne-am cunoscut, e spectacolul nostru. Se întâmpla acum 4 ani jumate. Totul s-a întâmplat extrem de repede, a fost așa, ne-am cunoscut, ne-am plăcut, ne-am iubit, hai copil, hai al doilea”, își amintește fosta vedetă TV.

Citește și:  Secretul Flaviei Mihășan pentru o siluetă de invidiat, după două nașteri. „Nu cred în diete!”

Flavia Mihășan a ajuns pe mâna medicilor esteticieni. Ce intervenție și-a făcut fosta asistentă de televiziune

Flavia și Marius au fost inițial amici, după care și-au dat seama că nutresc sentimente de iubire unul pentru celălalt. Și au descoperit o compatibilitate extraordinară, reușind și ca părinți să fie pe aceeași lungime de undă.

“Nu cred neapărat că a fost dragoste la prima vedere, deși ne-am plăcut așa reciproc, avem același vibe, el e tot zodie de foc ca și mine și făceam o grămadă de glume. Inițial am fost amici, prieteni. Între noi de la început au fost tachinări și momentul ne-a prins pe amândoi singuri, nu știu exact, pur și simplu s-a întâmplat, cred că el a făcut primul pas, după aceea eu, nu știu să răspund la asta, totul a fost atât de natural, nimic nu a fost greu.

Ce apreciez la el este faptul că trage la aceeași căruță cu mine cum ar veni, nu este genul care să vrea să iasă și nu iese că mă supăr eu. Normal că și el iese cu băieții, cum ies și eu cu fetele, dar nu e ceva care să-i lipsească. Îi iubește enorm pe copii și este extrem de implicat, iar asta pentru mine este esențial”, a declarat, pentru Unica.ro, Flavia Mihășan.

Anunțul făcut de Flavia Mihășan după 4 ani de relație cu Marius Moldovan: "De la început au fost tachinări" / Exclusiv
Flavia Mihășan

Flavia Mihășan: “E singurul număr de telefon, pe care îl știu, în afară de al meu”

Fosta vedetă TV susține că la începutul relației s-au confruntat cu mici gelozii, dar între timp s-au maturizat.

“E singurul număr de telefon pe care îl știu în afară de al meu, asta pentru mine, care nu țin minte nimic, e mare lucru. O dată am rămas fără baterie la telefon, eram cu un copil, el cu alt copil în mall , am crezut că ne vedem într-un loc, eu am ajuns acolo, el nu mai venea și am rugat un om să dau un telefon. Lui Marius nu îi venea să creadă că am ținut minte numărul lui, se întâmplă și miracole”, ne-a povestit ea.

De ce nu s-a căsătorit Flavia Mihășan cu tatăl copiilor: “Suntem logodiți. Probabil o să se întâmple”

Vedeta susține că oficializarea relației cu Marius nu este o prioritate. Intenții serioase au fost de la început, cererea în căsătorie a avut loc, doar că nu au reușit să facă pasul cel mare.

“Noi suntem logodiți, am inelul acesta superb și urma să ne căsătorim o dată cu botezul lui Carol. Numai că nu a fost timp, pur și simplu nu s-a întâmplat atunci, pentru că trebuia să mă duc repede după rochie, nu aveam timp să probez, el la fel cu costumul, copilul mic, colici, plâns, alăptat, am zis nu, ok, hai că avem tot timpul, după aceea a venit al doilea copil, probabil o să se întâmple”, a declarat, pentru Unica.ro, Flavia Mihășan.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter