Flavia Mihășan, siluetă impecabilă după a doua naștere. Cum se menține în formă

De Unica.ro, pe

Flavia Mihășan a devenit mamă pentru a doua oară pe 15 mai 2021. Asistenta TV a născut un băiețel, Tudor. Flavia și iubitul ei, Marius Moldovan, mai au împreună un fiu, Carol, în vârstă de 2 ani. „Ieri a venit pe lume minunea asta de bebe! E perfect, e dulce și bun! ♥️ Te iubim fără limite, copilul nostru!”, a scris Flavia în dreptul unui videoclip în care își ține fiul nou născut pe piept.

Flavia Mihășan, siluetă impecabilă după a doua naștere. Cum se menține în formă

La doar două luni de la naștere, dansatoarea a publicat mai multe fotografii în costum de baie. „Abia așteptam să mă pot reapuca de sport pentru că mi-a lipsit mult în toată perioada sarcinii și imediat după. (…) Mi-am propus să nu treacă nicio zi fără sport, iar alergatul de la un copil la altul nu se pune 😅😅”, a scris Flavia în mediul online.

„Ce frumos te-ai refăcut!; Ești foarte frumoasă. Bravo că nu te-ai lăsat și ai avut grijă și de trupul tău; Mai mult decât perfectă; Wow, ce înseamnă să faci sport! Impecabilă!; Nici nu zici că ești mamă de doi copii”, au fost doar câteva dintre reacțiile urmăritorilor Flaviei.

În timpul celei de-a doua sarcini, fosta asistentă de la „Neața cu Răzvan și Dani” a făcut mult mai puțină mișcare decât în timpul primei sarcini. Cu toate acestea, Flavia nu a fost adepta „mâncatului pentru doi”. „Sunt corpuri și corpuri. Eu mănânc exact cât simt nevoia. Nu cred în a mânca pentru doi și asta cred că mi-o poate confirma orice medic”, declara Flavia în aprilie 2019, în timpul primei sarcini, pentru OK! Magazine.

„Mănânci fix când ți-e foame și alegi mese nutritive, astfel încât să-i transmiți lui bebe substanțele hrănitoare necesare. Dar nu cred în «să rupem frigiderul»“, a încheiat atunci.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Flavia Mihășan, despre viața cu doi copii: „Am renunțat la tot”

Flavia Mihășan și-a botezat fiul cel mic. Tudor nu a fost scufundat în cristelniță

Flavia Mihășan a refuzat patru bone. Ce test nu au trecut candidatele

„Eu nu promovez niciun slăbit rapid. Evident, fiecare corp e diferit, reacționează diferit. Ce putem face este să mâncăm sănătos chiar și în timpul sarcinii”, mai spunea după prima naștere.

În trecut, vorbind despre silueta ei, Flavia mai spunea pentru slabsaugras.ro: „Nu știu cât la sută este genetic, pentru că dansez de la vârsta de 10 ani. De atunci n-am luat niciodată vreo pauză. Așadar, mă gândesc că silueta mea se datorează, în cea mai mare parte, muncii, efortului fizic depus constant”.

„Nu cred în curele de slăbire, cred că trebuie să mănânci curat și cu bun-simț. La micul dejun mănânc un ou ochi, câteva felii de roșii, câteva felii de brânză și o felie de pâine prăjită. La prânz, de obicei paste, iar seara, un ceai verde sau un fruct. Încerc să nu mănânc după ora 18:00. Metabolismului meu îi priește această decizie, așa că nu vreau să mă abat de la ea”, a mai spus pentru aceeași sursă.

„Eu nu mănânc carne, așa că felurile de mâncare pe care le gătesc sunt vegetariene. Gătesc cu plăcere paste cu tot felul de sosuri, legume și diverse salate. Am exclus cartofii prăjiți din alimentație de ani de zile. Nu mănânc fast-food, nu beau băuturi acidulate și, în general, aleg să nu mănânc prăjeli”, a completat.

„Există două reguli care funcționează numai împreună – alimentație sănătoasă și mișcare de cel puțin trei ori pe săptămână. În plus, sunt lucruri pe care le puteți face pentru a fi și mai activi: mergeți pe jos, mergeți pe bicicletă, faceți cursuri de dans ori de aerobic sau fitness. Sunt atâtea opțiuni, trebuie doar să alegeți ce vi se potrivește!”, mai declara Flavia în 2016, pentru Libertatea.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter