Cupluri celebre care s-au despărțit în 2021

De Unica.ro, pe

Anul 2021 nu a fost unul prea bun din punct de vedere amoros pentru unele cupluri celebre. Celebritățile au pus capăt relațiilor lor fie după ani de zile, fie după doar câteva luni. Însă nu toate vor încheia anul singure. Jennifer Lopez și Ben Affleck, de exemplu, formează din nou un cuplu și se pare că au planuri mari împreună.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Kim Kardashian si Kanye West

Primii care au dat startul despărților în rândul vedetelor în 2021 au fost Kim Kardashian si Kanye West. Cei doi și-au spus adio după un mariaj de 6 ani și o relație de 8. Aceștia au împreună au patru copii, două fiice și doi fii, North West (7 ani), Saint West (5 ani), Chicago West (2 ani) și Psalm West (1 an).

Ben Affleck si Ana De Armas

Anul 2021 nu a început prea bine pentru Ben Affleck, care s-a despărțit de Ana De Armas după aproximativ un an de relație. Se pare că cei doi au luat această decizie prin telefon. Motivul principal care a pus capăt relației lor ar fi acela că Ana nu a vrut să locuiască în Los Angeles, iar Ben nu putea pleca din Los Angeles.

Rebel Wilson si Jacob Busch

Pe lista de cupluri celebre care s-au despărțit în 2021 se află și perechea formată din Rebel Wilson – Jacob Busch. Chiar la începutul lunii februarie, actrița Rebel Wilson a confirmat în mediul online că ea și antreprenorul Jacob Busch s-au despărțit.

Ashley Benson si G-Eazy

Se pare că Ashley Benson a pus punct relației ei cu rapperul G-Eazy. Actrița și muzicianul s-au „certat mult în ultima vreme”,a declarat o sursă pentru E! News. În plus, sursa a adăugat și că actrița „a simțit că el nu era implicat cu adevărat”.

Jennifer Lopez si Alex Rodriguez

Cântăreața și actrița Jennifer Lopez și fostul jucător de baseball Alex Rodriguez s-au despărțit în 2021. Aceștia erau împreună din 2017 și și-au anunțat logodna în martie 2019.

Am realizat că funcționăm mai bine ca prieteni și sperăm ca prieteni să rămânem în continuare. Vom continua să muncim împreună și să ne susținem reciproc în cadrul proiectelor și businessurilor noastre comune, au declarat ei.

Zac Efron si Vanessa Valladares

Zac Efron și iubita lui, Vanessa Valladares, s-au despărțit după mai puțin de un an de relație. Vestea că relația lor s-a destrămat a apărut în aprilie 2021.

Katie Holmes si Emilio Vitolo Jr.

PR-ul lui Katie Holmes a confirmat pe 13 mai 2021, că actrița și iubitul ei, Emilio Vitolo Jr., „au avut o despărțire amicală, dar au rămas prieteni”.

Relația lor s-a stins treptat”, a declarat o sursă pentru Us Weekly.

Au realizat că funcționează mai bine ca prieteni… Katie și Emilio s-au bucurat realmente de timpul petrecut împreună – pur și simplu nu a mers. Katie se focusează acum pe rolul ei de mamă și pe noile sale proiecte profesionale.

Matthew Perry si Molly Hurwitz

Actorul Matthew Perry și logodnica lui, Molly Hurwitz, s-au despărțit după 7 luni de logodnă.

Uneori, lucrurile pur și simplu nu funcționează, iar relația noastră a fost unul dintre aceste lucruri”, a mărturisit actorul pentru People. „Îi doresc lui Molly tot binele din lume”, a completat actorul.

Cupluri celebre care s-au despărțit în a doua parte a anului 2021

Pete Davidson si Pheoebe Dynevor

Actorii Pete Davidson, fostul logodnic al Arianei Grande, și Pheoebe Dynevor s-au despartit după cinci luni de relație.

Pheobe a fost ocupată cu filmările pentru “Birdgerton” în UK, în timp ce Pete s-a dus în SUA pentru a apărea în “Saturday night live” și pentru a începe să filmeze pentru noua peliculă “Meet Cute”. În mod evident, restricțiile din pandemie și călătoriile nu i-au ajutat în relație. Relația dintre ei a fost ca o furtună și au fost foarte atașați unul de celălalt.

Dar distanța le-a pus la încercare idila. S-au distrat, s-au simțit bine împreună și vor rămâne apropiați, dar dacă nu se va întâmpla ceva drastic, relația dintre ei nu se va mai remedia, a spus o sursă apropiată fostului cuplu, potrivit presei internaționale.

Jason Derulo și Jena Frumes

Pe 23 septembrie 2021, solistul Jason Derulo a anunțat în mediul online că el și creatoarea de conținut online Jena Frumes au luat decizia de a se despărți. Cei doi au devenit părinți pentru prima oară pe 8 mai 2021, când a venit pe lume Jason King Derulo.

Este o mamă minunată, dar credem că a fi unul fără celălalt în acest moment ne va permite să devenim cele mai bune variante ale noastre și cei mai buni părinți. Vă rugăm să ne respectați intimitatea în această perioadă”, a mai scris cântărețul pe Twitter.

Elon Musk și Grimes

Elon Musk și iubita lui, cântăreața Grimes – pe numele său real Claire Elise Boucher -, s-au despărțit după o relație de trei ani. Cei doi au împreună un copil, în vârstă de 1 an, pe nume X Æ A-Xii Musk.

Suntem semi-separaţi dar încă ne iubim, ne vedem frecvent şi ne înţelegem bine. În principal, slujba mea la SpaceX şi Tesla mă obligă să fiu în Texas sau să călătoresc în străinătate, iar slujba ei este în principiu în Los Angeles. Dar acum ea este cu mine și Bebe X în camera de alături”, a spus Elon Musk.

Gigi Hadid și Zayn Malik

Gigi Hadid și Zayn Malik s-au despărțit după 6 ani de relație. Fostul cuplu are împreună o fiică, Khai, în vârstă de 1 an. . Vestea privind despărțirea cuplului vine la scurt timp după ce în presa internațională au apărut zvonuri potrivit cărora Zayn ar fi lovit-o pe mama lui Gigi, Yolanda Hadid. Artistul a negat ferm acuzațiile.

Shawn Mendes și Camila Cabello

Shawn Mendes și Camila Cabello se numără printre cele 14 cupluri celebre care s-au despărțit în 2021. Cei doi era împreună de 2 ani. Pe 17 noiembrie, fostul cuplu a scris în mediul online: „Hei, dragilor, am decis să încheiem relația noastră romantică, dar iubirea dintre noi este mai puternică decât niciodată. Am început această relație ca cei mai buni prieteni și vom rămâne așa”, au transmis cei doi.

Kaia Gerber și Jacob Elordi

Kaia Gerber și Jacob Elordi s-au despărțit după un an de relație. Perechea a pus punct relației din cauza „programelor conflictuale”.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter