Cum decorezi masa de Crăciun

De Carmen Ghibuțiu, pe Ultimul update Joi, 19 decembrie 2019, 13:34

CONȚINUT VIDEO UNICA
„Decorarea mesei de Crăciun reprezintă o artă în sine. Pe lângă faptul că ne strângem în familie, cu toții, trebuie să găsim acel altceva când decorăm masa. De exemplu, în acest decor glamour, pe lângă auriul combinat cu alb și roșu, am adăugat și elemente argintii, un pic surpinzătoare pentru un decor clasic, dar nu pentru unul conceptual”, spune Miruna Ardelean, arhitect, specialist în design interior.

Urmărește materialul video pentru a vedea ce elemente trebuie să folosești pentru ca masa de Crăciun să fie desprinsă dintr-un decor magic!

La realizarea acestui material video am colaborat cu Miruna Ardelean, arhitect, și cursanții ei de la Atelierele ILBAH. Filmările au avut loc la magazinul AZAY din București (www.azay.ro). Mulțumim pentru sprijinul acordat.

Miruna Ardelean este arhitect coordonator/designer la MI Arhitects, unde și-a adăugat în portofoliu numeroase amenajări de interior remarcabile. De asemenea, din 2013, este profesor/trainer design interior la Atelierele ILBAH. Motto-ul ei este: „ Designul de interior spune mereu o poveste, povestea sufletelor noastre.”

Vezi și – Cum decorezi un brad în alb și roșu 

 – Cum decorezi un brad neconvențional 

Vezi și ce nu trebuie să-ți lipseasca de la masa de Craciun

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter