Ce vedete din România urmăresc „Game of Thrones“

De Dana-Ruxandra Panghe, pe
Cel mai popular serial din ultimii opt ani se apropie de final! Unica.ro a întrebat vedetele din România dacă sunt fani „Game of Thrones“ și... dacă sunt la zi cu episoadele din sezonul opt! Vezi clipul video.

Reporter: Este sezonul „GOT“! Ești la zi cu episoadele?

Liviu Teodorescu, artist: Da, sunt la zi! Mă trezesc dimineața să mă uit la „Game of Thrones“. Este obsesia mea „Games of Thrones“. Nu m-am uitat de când a debutat, dar sunt mare fan

 

Reporter: Ești la curent cu „Urzeala Tronurilor“?

Pavel Bartoș, actor: Măi, dacă o să zic că nu, o să-mi iau hatereală… M-am uitat 20 de minute la un episod și nu m-a prins. Smiley mi-a zis că ar fi trebuit să mă uit vreo 23 de minute… Smiley s-a trezit la cinci dimineața când a apărut acum ultimul episod. Și l-am întrebat: „Bă, de ce te-ai trezit la cinci dimineața?“. Și Smiley a zis ca să nu îl sune cineva la opt dimineața și să facă spoiler. Nu sunt la curent deci cu „GOT“, dar vă invit la premiera mea de la teatrul Odeon: „Slugă la doi stăpâni“.

 

Smiley, artist: Ați înnebunit la cap, normal că mă uit. Sunt la zi cu episoadele, știu tot, văd recenziile

Reporter: Ce zici de faza cu paharul de la Starbucks în cadru?

Smiley: Băi, cred că doar seamănă cu paharul de la Starbucks

Reporter: Se pare că era de la un 5 to go…

Există greșeli și la nivelul ăsta sau poate era ceva intenționat, ca să mai discutăm noi. Dar m-a surprins episodul 3! Nu mă așteptam să se întâmple ce s-a întâmplat.

 

Cătălin Măruță, realizator tv:

Nu, nu mă uit la „Games of Thrones“. Pot să spun că Andra a început să se uite, e aproape de ultimul sezon. Eu am alte seriale la care mă uit, dar de pe platforma concurentă – Netflix.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter