Ana Morodan: making of coperta Unica aprilie 2020

De Bianca Prangate, pe Ultimul update Miercuri, 25 martie 2020, 14:45
Ana Morodan este o veritabilă contesă a mediului digital, fiind printre primii bloggeri de fashion din România. În aprilie, ea apare pe coperta revistei Unica.

Frumoasă și cu tupeu, Ana Morodan este una dintre cele mai asumate prezențe de pe scena social media din România. Ar putea să te ia prin surprindere franchețea ei și să te ducă cu gândul mai degrabă la un personaj din desenele animate, însă Ana așa a fost dintotdeauna, după cum chiar ea a spus:

„Ce-am în gușă și-n căpușă, și-n paietă, și-n mănușă. Așa am fost mereu, așa sunt și în online, așa sunt și dacă ne întâlnim întâmplător pe stradă sau planificat, la gin. Asumarea nu se învață ușor, dar după ce te maturizezi și o deprinzi e unul din cele mai bune lucruri care ți se poate întâmpla. Sinceritatea și asumarea fac parte din mine și sunt atributele mărcii mele personale. Sigur că îi sperie pe cei cărora le place să fie mințiți sau pe cei care nu sunt suficient de sinceri cu ei, în primul rând. Asta nu m-a împiedicat niciodată să fiu eu și nici nu mi-a dăunat”.

Dacă vrei să vezi cum a decurs shooting-ul pentru coperta de aprilie a revistei, urmărește clipul nostru.

Cameraman: Cosmin Nistor

Montaj: Marius Tatu

Stilist: Irina Hartia

Vestimentație: Bitolia Gallery

Hair-stylist: Adonis Enache (Endorphin Lab, Balmain Hair Couture Ambasssador)

Make-up artist: Alexandra Crăescu (Endorphin Lab)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter