Ana Morodan spune că nu a fost dată afară de la Antena Stars: „Nicio televiziune nu te ține”

Ultimul update Marți, 26 iulie 2022, 11:28

Ana Morodan a vorbit despre informațiile care au apărut în ultimele zile, potrivit cărora ar fi fost concediată de Antena Stars, acolo unde realizează reality-show-ul Contesa digitală.

Zvonurile apărute spuneau că Ana Morodan ar fi fost dată afară de Antena Stars pentru că s-ar fi prezentat sub influența băuturilor alcoolice la filmări. Morodan neagă categoric aceste informații și anunță că filmările continuă.

„Nicio televiziune nu te ține dacă nu există audiențe. Noi filmăm în continuare. Cine poate să creadă așa ceva? Puteți să întrebați producătorii, puteți să îi intrebați pe cei de la Antenă. Este exclus așa ceva.

Mai am de filmat două episoade pentru acest sezon. În luna august avem pauză, iar apoi filmăm pentru sezonul doi din septembrie. Dacă primeam vreun avertisment, nu cred că îmi reînnoia nimeni contractul”, a declarat Ana Morodan, pentru Fanatik.

„Da, mai pun gura pe un gin tonic sau o șampanie, dar e o minciună ce s-a spus. Nu am primit nicio avertizare. Chiar a doua zi când a apărut informația m-am văzut cu producătorul meu și ne-am amuzat pe seama asta”, a mai spus Ana Morodan.

Ana Morodan este una dintre primele și cele mai de succes bloggerițe din România. Tânăra a devenit cunoscută și publicului larg după ce a fost concurentă în reality-show-ului „Asia Express”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter