Ana Morodan se gândește să-și micșoreze sânii: „Am mari probleme cu spatele”

De Unica.ro, pe

Ana Morodan a dezvăluit că are dureri îngrozitoare de spate din cauza sânilor voluminoși și se gândește serios la o operație de micșorare a acestora.

Ana Morodan, în vârstă de 37 de ani, a povestit într-un interviu recent că se confruntă cu probleme de sănătate din cauza sânilor mari. Contesa digitală, așa cum mai este cunoscută în România, a apelat la diverse terapii care să-i atenueze durerile, însă se gândește și la o operație de micșorare a sânilor.

Ana Morodan: „Am mari probleme cu spatele din cauza sânilor”

Am sânii mari, cred că o să îi tai că au ajuns până la buric! Am o inteligență, însă, peste medie. Dumnezeu mi-a dat multe, dar nu și grație. Așa sunt eu reală – boschetă!

Am mari probleme cu spatele din cauza sânilor. Fac masaj cu pietre de jad săptămânal. Sunt fan terapii care mă relaxează. Tocmai am fost numită bilă de către prietenul meu! Am luat și ceva kilograme! a dezvăluit vedeta pentru Click.

Citește și: Adrian Alexandrov, după condamnarea Elenei Udrea: „Ați luat abuziv mama de lângă copilul ei!”

Președintele Consiliului Județean Hunedoara s-a dat drept pacient la Urgențe, după mai multe reclamații. Cum l-a tratat personalul medical

Cristina Bâtlan de la „Imperiul leilor”, divorț după 26 de ani de căsnicie: „Am aflat după cinci sau patru ani că mă înșală”

Gabriela Prisăcariu, ironie la adresa Mihaelei Rădulescu. „Scuze”

Ana Morodan a mai mărturisit că după ani de zile în care a suferit de depresie, a reușit să scape de perioadele de anxietate extremă.

Psihologul mi-a zis să merg la pădure în weekend să iau contact cu soarele mai mult. Dar singură nu merg că mi-e frică. Nu mai sufăr de depresie însă, a spus aceasta.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter