Ce riscă Ana Morodan după ce a consumat alcool și substanțe interzise și s-a urcat la volan

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Joi, 30 martie 2023, 10:44

Ana Morodan a ajuns în arest pentru 24 de ore după ce a fost prinsă la volan sub influența alcoolului și a substanțelor interzise, potrivit unor informații obținute de Gândul.

Influencerița a fost oprită în trafic de două ori. În prima fază, a fost trasă pe dreapta de Poliție în jurul orei 16:00, dar a refuzat să i se recolteze probe, așa că i s-a deschis dosar penal.

Ana Morodan, reţinută de poliţişti după ce a a condus fără permis, sub influenţa alcoolului şi a substanțelor interzise

Și ca și cum toate astea nu ar fi fost de ajuns, a repetat experiența. A urcat din nou la volan și a fost din nou oprită seara. Atunci a acceptat testul. După verificări, s-a descoperit că avea o concentrație de 0,40 g/l alcool pur în sânge și că luase substanțe interzise.

Ana Morodan, două incidente în aceeași zi

Conform oficialilor, „Contesa digitală” a vrut să scape de agenți și a intrat în două mașini. Ba mai mult, vedeta a avut mai multe „întâlniri” cu polițiștii în aceeași zi.

„La data de 28 Martie a.c., polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe raza sectorului 1, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autovehicul la volanul căruia se afla o femeie.

Citeşte și: Cu ce bărbat celebru din România a format Ana Morodan un cuplu fără să se afle

Ana Morodan a refuzat să fie testată

După ce i-au stabilit identitatea, polițiștii i-au solicitat să fie testată atât pentru stabilirea prezenței alcoolului în aerul expirat cât și pentru stabilirea preliminară a prezenței în organism a substanțelor psihoactive cu aparatura din dotarea Brigăzii Rutiere, însă a refuzat.

În acest context, polițiștii au procedat la conducerea persoanei în cauză la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice, unde și de această dată a refuzat”, precizează oficialii.

Acum, Morodan are dosar penal pentru „Refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice, faptă prevăzută și pedepsită de art. 337 din Codul Penal.

Citește și: Ana Morodan: Pentru mine Liniștea + Nimeni = Love

Ana Morodan, oprită din nou de Poliție

„Totodată, în aceeași zi, în jurul orei 22:20, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce desfășurau activități de control în trafic pe o stradă din sectorul 1, au oprit un autovehicul condus de o femeie.

După stabilirea identității, au efectuat verificări cu privire la situația juridică a dreptului de a conduce, iar cu această ocazie au constatat că femeia avea permisul reținut”.

De asemenea, consumase și substanțe psihoactive, dar și băuse, conform Brigăzii de Poliție a Capitalei. Vedeta riscă până la cinci ani de închisoare pentru fapta comisă sau amendă. Iată ce spune Codul Penal!

Ana Morodan a participat la show-uri precum „Asia Express” și „Masked Singer”. De asemenea, acum are un reality show la Antena Stars în care e observată în viața de zi cu zi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter