Zarug, fost concurent Asia Express: „Am cerut la producție să primesc protecție”

Pentru Mihai Zarug (40 ani), momentele de la Asia Express au fost o experiență de neuitat. Nicio probă nu a fost atât de grea, cât a fost să-și găsească cazare în vreme de pandemie.

Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Stai să zic eu”, cu Dragoș Mușat (Tetelu) și Cosmin Natanticu, Zarug a povestit că a avut nevoie să se simtă în siguranță, pentru că știa că va merge într-un context intolerant cu orientarea lui sexuală: „mă întrebam ce aș putea găsi dincolo de poartă”, și-a amintit fostul concurent din sezonul patru.

Totuși, designerul vestimentar a ajuns într-un punct în Asia Express în care a simțit că e fericit și că are parte de experiențe pe care nu le-ar fi trăit în altă parte: „am reușit să-mi cresc încrederea de sine și în oameni”, a mai continuat el la podcast.

Pe 20 octombrie, la ediția 21 a emisiunii Asia Express, sezonul patru, Zarug și colega sa Lorelei au părăsit competiția după ce au ajuns pe ultimul loc la jocul pentru Ultima Șansă și după ce au refuzat să mai participe activ la probe.

Cum și-a asumat orientarea sexuală 

La podcast, designerul a povestit că încă de la vârsta de cinci ani i-a plăcut să se îmbrace în rochițe: „am simțit toată viața că sunt altfel, că nu sunt ca ceilalți”. Târziu, la vârsta maturității, Zarug a decis să le spună celor apropiați despre orientarea sa sexuală: „m-am simțit ușurat când i-am dat o scrisoare maică-mii, înainte să plece în Germania la niște negocieri, și i-am spus să o citească când are chef. Celorlalți le-am dat un sms de grup. Tot prin mesaj mi-au răspuns și ei”, a mai continuat Zarug.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter