Xonia este transfigurată. Ce s-a întâmplat cu chipul artistei

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 15 octombrie 2019, 16:29
Xonia a ajuns de nerecunoscut. Artista este transfigurată, iar gurile rele spun că de vină pentru această situație ar fi operațiile estetice multiple pe care și le-a făcut.

Xonia, în vârstă de 30 de ani, se confuntă cu probleme serioase legate de chip. Artista are toată zona capului tumefiată și până în acest moment nu știe exact care este cauza. Hotărâtă să înlăture orice dubii, artista și-a făcut un set complet de analize și acum așteaptă rezultatul.

Xonia este transfigurată. Ce s-a întâmplat cu chipul artistei

Xonia nu s-a ferit să vorbească public despre situația incomodă prin care trece. Artista a povestit cum a ajuns în situația asta: “Este o problemă medicală. Sper în curând să aflu și eu despre ce e vorba. Am făcut și niște analize. Nu m-am trezit cu fața asa umflată peste noapte. E ceva care încet, încet s-a întâmplat și acum sunt și eu la fel de curioasă să aflu despre ce e vorba. Momentan n-am mai multe lucruri de spus”, – a declarat Xonia pentru Antena Stars.

Xonia este transfigurată. Ce s-a întâmplat cu chipul artistei

Xonia a recunoscut că a apelat la ajutorul medicilor esteticieni pentru a-și îmbunătăți aspectul feței, însă susține că a optat doar pentru două operații estetice. Cântăreața şi-a micşorat nasul şi şi-a mărit buzele, iar intervențiile și le-a făcut în Australia, la clinica unde lucrează chiar mama ei.

Vezi mai multe imagini cu Xonia în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: instagram, captură video
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter