Will Smith și soția sa nu mai spun că sunt căsătoriți. Cum se referă unul la celălalt

De Oana Savin, pe
Will Smith și soția lui, Jada Pinkett Smith au o privire extrem de interesantă asupra relației lor, după ce au fost căsătoriți de 20 de ani. Se pare că cei doi au trecut peste termenul „căsătorie”.

Cei doi formează un cuplu de atât de mult itmp încât au trecut peste etichetări preucm soț și soție. Will a declarat că ei nu se mai descriu ca fiind căsătoriți.

Nici nu mai spunem că suntem căsătoriți. Ne referim unul la celălalt ca fiind parteneri de viață, când intri în acel spațiu în care realizezi că ești cu cineva pentru restul vieții tale”, a afirmat actorul citat de TooFab.

Nu există spărgători de afaceri. Nu există niciun lucru pe care ea l-ar putea face. Nimic care să ne strice relația. Are suportul meu până la sfârșitul vieții și este minunat să te afli în acel loc”, a explicat Will Smith.

Deși au apărut numeroase zvonuri în trecut cum că cei doi ar urma să divorțeze, Jada împărtășește credințele soțului ei.

Asta este la mine și la Will – suntem o familie. Acest lucru nu are cum să se destrame. Niciodată. Suntem o familie. Dă la o parte toate porcăriile cu căsătoria/relația, și la sfârșitul zilei, Will și cu mine suntem o familie”, a subliniat Jada.

La sfârșitul zilei, el se poate baza pe mine pentru restul vieții, punct”, a mai spus ea.

Will și Jada s-au căsătorit în 1997 și au împreună doi copii: Jaden, în vârstă de 19 ani și Willow, de 17 ani.

Will Smith mai are un băiat, Trey, în vârstă de 25 de ani, care a rezultat din căsătoria actorului cu Sheree Zampino, căsătorie ce a durat trei ani, din 1992 până în 1995.

Citește și: 10 femei ne-au spus cum și-ar dori să fie cerute în căsătorie

Citește și: Actrița Sarah Paulson are o relație cu o femeie cu 32 de ani mai în vârstă

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter