Vladimir Drăghia și Ionuț Sugacevschi, finaliștii Exatlon

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 23 mai 2018, 12:15
Vladimir Drăghia din echipa Faimoșilor și Ionuț Sugacevschi din echipa Războinicilor se vor lupta pentru marele premiu de 100.000 euro al concursului Exatlon.

După o semifinală cu trasee dificile și plină de emoții, Vladimir și Ionuț au reușit să se califice în finala mult așteptată.

Cine este în finala Exatlon

Primul calificat în finală a fost Ionuț Jaguarul care a început ziua prost, însă pe final și-a revenit și a reușit calificarea.

Vladimir Drăghia a câștigat în fața lui Ștefan și a ocupat ultimul loc din finală. În timpul probei Ștefan s-a lovit la cap și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Astfel, Alexandru și Ștefan s-au întors în țară cu doar o zi înaintea marii finale.

Citește și: Alina de la Exatlon, despre Vladimir Drăghia: „Nu mi-a plăcut niciodată”

Citește și: Giani Kiriță, despre Vladimir Drăghia: “Să îl ierte Dumnezeu”

În cadrul emisiei de miercuri, care va ține 3 ore, votul publicului va juca din nou un rol decisiv. Probele se anunță ca fiind unele extrem de complicate, fiind cele care îl vor duce pe unul dintre cei doi participanți direct către marele premiu și către titlul care îl însoțește.

Cine este Ionuț Sugacevschi

Ionuț Liviu Sugacevschi, inginer de profesie și luptător de MMA, a fost surpriza de la “Exatlon”, cel care i-a uimit pe cei din Echipa Faimoșilor prin agilitate.

El s-a apucat de sporturi de contact încă din școala generală. A început cu box și nu s-a lăsat descurajat de niciun meci.

“Îmi place necunoscutul, adrenalina și sunt sigur că voi câștiga!”, a spus acesta la debutul concursului, când fiecare și-a cunoscut echipa adversă.

Citește și: Exatlon România. Care este cel mai bun concurent. A câștigat cele mai multe puncte până acum

Citește și: O concurentă de la ”Exatlon” a aflat că este însărcinată în timpul concursului

Cine este Vladimir Drăghia

Vladimir Drăghia este actor, poet și fost înotător de performanță. Timp de 12 ani el a făcut înot de performanță, dintre care 7 ani a făcut parte din lotul olimpic.

Drăghia este un abonat al emisiunilor de aventură. Însă, de cinci luni de când se află în Republica Dominicană, el se gândește doar la fiica sa, Zora, care avea doar cinci luni în momentul în care a început Exatlon.

Vladimir Drăghia (32 de ani) a  fost victorios la Antena 1, la “Splash! Vedete la apă!” (2015), şi la “Şerifi de România” (2015), a făcut senzaţie în junglă, la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV, 2015), dar şi în acest sezon de la “Ferma vedetelor” (PRO TV, 2018).

Citește și: Anca Surdu, nevoită să părăsească competiția Exatlon din cauza unor probleme dermatologice

Citește și: Ion Oncescu, de la Exatlon direct în spital

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter