Vladimir Drăghia nu ar mai participa la Exatlon: „Acum aș spune NU!”

De Mădălina Manole, pe
Vladimir Drăghia a fost câștigătorul primului sezon al emisiunii Exatlon, însă carismaticul actor spune că dacă ar avea ocazia să o ia de la capăt și să intre din nou în competiție, cu siguranță ar refuza.

Vladimir Drăghia, în vârstă de 33 de ani, a recunoscut că nu ar mai participa niciodată la un reality-show, iar motivele invocate sunt pe cât se poate de plauzibile; actorul are o familie minunată de care cu greu se poate despărți: „Chiar n-aş mai merge la reality show-uri. Sunt bine cu ce fac acum, prezint tot felul de evenimente, sunt imagine pentru tot felul de produse, majoritatea proiectelor pe care le am sunt pe sport, pe familie, pe viaţa pe care o am acum. Sezonul acesta de la Exatlon am fost antrenor şi mi-am putut lua familia, altfel nici nu m-aş fi dus. Acum, dacă m-ai întreba dacă aş mai merge la Exatlon, aş spune NU!” – a declarat Vladimir Drăghia pentru click.ro

Vladimir draghia, alice si zora

Vladimir Drăghia și soția sa, Alice Cavaleru, s-au căsătorit pe plajă, în vara lui 2018, după o relație de câțiva ani de zile încununată cu Zora, micuța lor fetiță în vârstă de doi ani.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter