Vladimir Drăghia a câștigat trofeul Exatlon România. Ce va face cu cei 100.000 de euro

De Oana Savin, pe
Vladimir Drăghia a fost cel care a câștigat concursul Exatlon desfășurat în Republica Dominicană, după ce a primit cele mai multe voturi din partea telespectatorilor.

Nimic nu te poate pregăti pentru momentul ăsta. Mulțumesc celor ce au crezut în mine. Nu am câștigat eu, ci cauza pentru care am luptat”, a spus Vladimir Drăghia, după ce a aflat că a luat trofeul Exatlon.

Au fost cinci luni de muncă, de suferință, încununate de succes. La început, mă gândeam să donez jumătate, așa mi se părea normal. Dar am început să găsesc mai multă bucurie în acest drum și am realizat că sunt foarte câștigat, că nu e cinstit să-i păstrez. Cel mai bine e să-i ofer”, a mai spus el.

Citește și: Alina de la Exatlon, despre Vladimir Drăghia: „Nu mi-a plăcut niciodată”

Faimosul a precizat că va dona suma câștigată taberei MagicCamp, ce organizează tabere pentru copiii cu afecțiuni oncologice și copiii care au suferit arsuri  grave.

În timpul emisiunii de miercuri seară, Drăghia i-a promis rivalului său, Ionuț „Jaguarul” Sugacevschi că îl va ajuta să organizeze o nuntă ca-n povești, după ce a aflat că asta intenționa să facă războinicul cu cei 100.000 de euro dacă ar fi câștigat.

Eu mă ocup de toate cheltuielile de nuntă. Îți promit că o să mă ocup de tot. Vorbesc foarte serios. (…) Este o promisiune”, i-a spus Vladimir lui Ionuț.

Citește și: Giani Kiriță, despre Vladimir Drăghia: “Să îl ierte Dumnezeu”

Câștigătorul finalei Exatlon 2018 a fost ales de telespectatori, care au votat concurentul pe care l-au apreciat mai mult. Astfel, balanța a înclinat în favoarea lui Vladimir Drăghia, care a fost declarat primul câștigător al Exatlon România 2018.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter