George Burcea, petrecere surpriză pentru Ella, fiica lui cea mare. Cum s-au distrat

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 10 octombrie 2022, 16:26

Fiica cea mare a lui George Burcea și a Andreei Bălan, Ella Maya, a împlinit duminică, 9 octombrie, șase ani. Actorul i-a organizat celei mici o petrecere surpriză.

Pentru George Burcea și Andreea Bălan data de 9 octombrie este una extrem de specială. Este ziua în care a venit pe lume Ella Maya, iar ei au devenit pentru prima oară părinți.

George Burcea, petrecere surpriză pentru Ella, fiica lui cea mare. Cum s-au distrat

Pentru a-și sărbători fetița, actorul i-a organizat o petrecere supriză cu tematică din filmul de animație Frozen. Nu au lipsit baloanele, șampania pentru copii, invitații surpriză, cadourile, dansul și alte activități pentru copii.

La petrecere au participat și personajele de desene animate preferate ale Ellei, Elsa și Olaf. Sărbătorita și surioara ei mai mică, Clara, s-au bucurat și mai mult când au descoperit că sub costumul îndrăgitului om de zăpadă era chiar tatăl lor.

Tortul a fost, de asemenea, unul special, cu figurine, tot cu tematica Frozen.

O surpriză dulce pentru prințesa mea iubită! 6 ani de Lăptic. Ella Maya, la mulți ani! Te iubesc! Vă iubesc! a transmis George Burcea în dreptul imaginii cu tortul sărbătoritei.

George Burcea, petrecere surpriză pentru Ella, fiica lui cea mare. Cum s-au distrat

Totodată, actorul a menționat că mai are un motiv de sărbătoare, 2 ani de relație cu Viviana Sposub.

Citește și: Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat. Prima declarație a afaceristului

Mihaela Bilic, ironizată de Dan Teodorescu în mediul online. „Dacă ne mai spuneți și că fumatul întărește plămânii…”

Mikaela Albu a împlinit 13 ani. Ce surpriză i-a făcut Iulia Albu

Madonna ar sugera că este gay, într-un clip pe TikTok

Ce mesaj a transmis Viviana Sposub după petrecerea Ellei

De la petrecere nu a lipsit nici iubita actorului, Viviana Sposub. Aceasta a fost însoțită de mama și sora ei. Vedeta a publicat mai multe video-uri, în care se observă că cele mici s-au bucurat foarte mult de prezența ei.

Sunt atât de răgușită de la cât am țipat la petrecere, dar nu regret nimic… M-am simțit din nou copil! Nici nu pot să-mi închipui cât de dificil le este copiilor care au părinții divorțați. De aceea mă bucur enorm când le văd pe cele mici că au parte iubire din toate părțile și mă bucur să le pot fi prietenă. Am împărtășit cu voi aceste momente pentru că știu că sunt o grămadă de situații de acest gen.

Tot ce contează într-un astfel de context este ca cei mici să fie bine pentru a putea crește și pentru a putea deveni mai apoi adulți echilibrați, a transmis Viviana Sposub.

Și Andreea Bălan i-a organizat o petrecere fiicei sale

Chiar de ziua fiicei ei, Andreea Bălan a publicat un colaj de imagini cu Ella Clara și a transmis un mesaj extrem de emoționant.

Azi s-a născut cea dintâi iubită a mea, Ella Maya, cea mai caldă și sensibilă ființă din viața mea, o minune de copil care ne împlinește la cel mai profund nivel Azi face 6 ani și sunt atât de fericită și recunoscătoare pentru acești 6 ani din viața mea! Mâine (n.r – luni, 10 octombrie) facem o super petrecere și abia aștept să ne distrăăăm, a anunțat cântăreața, care i-a pregătit fiicei ei o petrecere tot cu tematica Frozen.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter