Viviana Sposub, adevărul despre sărutul cu George Burcea: „Eu când mă îndrăgostesc, uit de tot!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 11 septembrie 2020, 10:47

Viviana Spospub, concurentă la emisiunea „Ferma”, dezminte zvonurile potrivit cărora între ea și George Burcea s-ar fi infiripat o poveste de dragoste.

Unul dintre promo-urile emisiunii „Ferma”, difuzate la Pro TV, în care George Burcea (32 de ani) se sărută pasional cu frumoasa vedetă de televiziune Viviana Sposub (22 de ani) i-a făcut pe toți să se întrebe dacă, nu cumva, între cei doi se întâmplă ceva mai mult decât interpretarea unor roluri pentru un reality show.

Chiar dacă George și Viviana nu au confirmat că au o relație, cei doi sunt singuri, sunt tineri și se pot prinde foarte ușor în mrejele dragostei.

Citeşte şi: George Burcea, mesaj emoționant despre Andreea Bălan: „Va exista mereu pentru mine”

Pentru a potoli imaginația curioșilor care i-au cuplat deja, Viviana a explicat, după prima ediție a show-ului „Ferma” că interesul ei este să câștige marele premiu al emisiunii, nicidecum să-și găsească un partener.

„N-am venit aici să mă cuplez. Că dacă mă cuplez, îmi iau gândul de la premiu și de la ce am eu de făcut. Eu de obicei când mă îndrăgostesc, uit de tot și nu-mi mai pasă de nimic, deci nu am venit să mă îndrăgostesc aici că vreau să-mi iau apartament. Eu vreau să câștig și să-mi iau apartament. Deci la mine ori asta, ori o relație. Și prefer să-mi iau apartament decât să-mi găsesc un iubit”, a spus Vivian Sposub, potrivit ciao.ro.

Citește gratuit ediția de septembrie a revistei Unica. O găsești AICI

Până să participe la „Ferma”, Viviana Sposub a prezentat, o perioadă, rubrica Meteo din cadrul Observatorului, la Antena 1, iar apoi a ajuns la Pro TV, alăturându-se echipei „Vorbește lumea”.

Sursa foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter