Viorica de la Clejani, din nou furioasă pe jurnaliști: „Pleacă de aici”

De Unica.ro, pe
Viorica de la Clejani a fost surprinsă de jurnaliști pe stradă și s-a arătat extrem de enervată de apariția acestora. Când a fost întrebată de scandalul în care este implicatul fiul ei, Fulgy, artista a răbufnit. 

Viorica de la Clejani nu a vrut să stea de vorbă cu jurnaliștii care și-au făcut apariția pe stradă pentru a cere detalii despre situația în care se află fiul ei, Fulgy. Într-un mod insistent și destul de agresiv, artista le-a cerut acestora să plece.

Pleacă de aici, că eu nu mai vreau să vorbesc cu voi! Nu mă interesează de tine, ești nebun?!”, a strigat nervoasă Viorica de la Clejani către reporteri.

„Pentru mine este foarte greu. Sunt mama lui, o să am grijă de el până când o să închid ochii pe acest pământ. Sunt mama lui. În fața lui Dumnezeu o să am grijă de băiatul meu zi de zi”, a spus cântăreața în platoul de la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”.

De o reacție violentă din partea artistei au avut parte jurnaliștii și în urmă cu aproape un an, după ce Margherita din Clejani a fost implicată într-un accident auto și s-a ales cu dosar penal. Atunci, Viorica a aruncat o sticlă cu lapte spre Roxana Ciucă, reporterul Antena 3, apoi a ieșit la poartă cu un furtun și a stropit cu apă, în timp ce înjura jurnaliștii.

Citește și: Momentul în care s-a prăbușit cascada Bigăr, desemnată cea mai frumoasă cascadă din lume

Viorica de la Clejani a vorbit despre boala fiului ei! De ce suferă Fulgy!

Drama lui Mircea Solcanu după operația pe creier: Trăiesc din pensia de handicap şi sunt aproape surd

Încă o lovitură pentru Clejani!!! Fulgy a păţit-o urât de tot!

Ce cred Viorica și Ioniță de la Clejani despre scandalul în care este implicat fiul lor, Fulgy

Fulgy a stârnit un scandal de proporții după ce ar fi fost prin sub influența unor substanțe interzise în timp ce conducea. Ulterior, mezinul familiei de la Clejani a făcut o serie de declarații controversate, iar atitudinea sa i-a adus și mai multe probleme. În presă s-a spus că tânărul în vârstă de 23 de ani ar fi fost internat într-o secție a unui spital de psihiatrie din București.

Viorica și Ioniță din Clejani au explicat într-o emisiune TV care este poziția lor față de scandalul în care a fost implicat fiul lor.

„Fulgy și-a dorit să se vorbească de el. Se uită foarte mult la reality show-uri și la ce fac artiștii din America. Sunt câțiva artiști de la care el se inspiră: Cardi B, Kardashian, Snoop Dogg. Abordează felul lor de a se promova și asta a făcut. La momentul ăsta, se vorbește doar despre Fulgy. Dacă pui litera F pe Google, se vorbește despre Fulgy.

Când a făcut muzică clasică, nimeni nu a întrebat de el. Fulgy a avut o emisiune și are o emisiune care se numește Moft TV. El a văzut că nu e chiar atât. Dar când începi să faci lucrurile astea gen Cardi B, gen Snopp Dogg, toată lumea vorbește despre tine. E modul lui… Presa scrie despre tine ce vrea. Presa le înflorește, le sucește…

El de vreo două, trei zile este în conflict cu Poliția. Sâmbătă i-a luat permisul, duminică nu știu ce s-a mai întâmplat, aseară a trebuit să dea o declarație pentru tot ceea ce s-a întâmplat. Dar la momentul ăsta, s-a oprit. Și-a atins scopul lui, se vorbește numai despre el.

Fulgy locuiește singur, este ok, și-a atins scopul. Am zis că este prea mult, acum trebuie să își înceapă activitatea lui. Ăsta este modelul de promovare pe care el și-l dorește. Și uitați-vă cum se întâmplă.

Când vorbești de bine, nu te bagă nimeni în seamă. Cum ai vorbit despre scandaluri și alte lucruri, toată presa este pe tine. Ca drept dovadă, erau toți în fața casei. Și atunci, nu aș spune că sunt de acord cu ce face el. Pentru mine e un mijloc de promovare american, eu sunt român. Îmi spune că eu sunt bătrân, că nu știu eu”, a povestit Ioniță de la Clejani, potrivit antena3.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter