Fulgy spune că a fost la un „mic pas de a le lua viața” părinților lui, Viorica și Ioniță de la Clejani

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 06 iulie 2021, 17:38

Fulgy (23 de ani) a declarat recent în mediul online că a fost la un „mic pas de a le lua viața” părinților lui, Viorica și Ioniță de la Clejani. Tânărul a fost luna trecută surprins de către autorități conducând sub influența unor substanțe interzise.

Deși s-a scris că ar fi fost internat la Spitalul Clinic de Psihiatrie ​„Profesor Doctor Alexandru Obregia”, Fulgy susține că, de fapt, a stat acasă și a meditat, și-a pus gândurile și viața în ordine.

Fulgy spune că a fost la un „mic pas de a le lua viața” părinților lui, Viorica și Ioniță de la Clejani

În cel mai recent videoclip postat pe YouTube, tânărul a făcut câteva noi declarații controversate. „În primul rând, cer scuze public părinților mei și regret faptul că am fost la un mic pas de a le lua viața în urmă cu ceva timp, din cauza consumului meu abuziv de droguri din vremea respectivă, atunci când am fost internat pentru prima oară la spital, ajutat de familia mea.

Deși eu le-am greșit, ei tot m-au iubit, m-au ajutat și m-au sprijinit”, a scris Fulgy pe YouTube. „Drogurile îți distrug viața, familia, tot ce ai mai drag și scump. Aș vrea să îmi cer scuze tot în mod public întregii națiuni românești pentru că am mințit și negat că nu sunt drogat într-o emisiune televizată la care am participat în trecut.

Aș vrea să îmi cer scuze fostei mele partenere de viață pentru că a pierdut un animăluț scump, inofensiv și drag (pisica) tot din cauza consumului meu abuziv de droguri, într-un scurt moment de nervi, fără discernământ, din cauza nenorocitelor de droguri.

Citește și:

Ce l-a întrebat Răzvan Simion pe Ioniță de la Clejani despre fiul lui, Fulgy. „Nu te-ai gândit să…”

Viorica și Ioniță de la Clejani, primele declarații după ce s-a speculat că divorțează

Alex Velea, mesaj de susținere pentru Clejani după scandalul cu Fulgy

Fulgy, acuzații grave la adresa părinților lui, Viorica și Ioniță de la Clejani

Iar nu în ultimul rând, aș vrea să îmi cer iertare în fața lui Dumnezeu că am păcătuit și să îi mulțumesc că m-a adus pe drumul cel bun cu ajutorul iubirii familiei mele dragi și surorii mele scumpe”, a mai declarat Fulgy.

„Pe final, aș vrea să promit că voi lupta toată viața mea cu această boală a secolului XXI – drogurile – și că voi fi un exemplu de urmat prin lucrurile frumoase pe care urmează să le fac, arăt, spun, demonstrez”, a mai spus.

Cu doar câteva zile înainte, Fulgy își critica dur părinții: „Iar în legătură cu părinții mei, căutați-mă pe mine, presa! Nu niște lăutari! Voi vorbiți cu o femeie care cântă cu vocea și unul cu acordeonul despre droguri, despre psihologie, despre stat?!

Lăsați-i naibii să cânte acolo, că atâta știu să facă… după ureche! Și gata! Nu mai atâtea declarații, mie de ce nu îmi luați? Aaa, că sunt cu X, cu Y și vă e frică!”.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter