Cum arată obiectul ascuțit cu care au fost înjunghiate Margherita de la Clejani și încă o tânără

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 19 august 2022, 17:45

Margherita de la Clejani a fost una dintre cele două tinere înjunghiate în piept de un bărbat necunoscut, aflat pe o trotinetă electrică închiriată. Incidentele au avut loc în seara zilei de 17 august 2022, în jurul orei 21:00, într-o zonă centrală din București. Mama artistei, Viorica de la Clejani, a publicat prima imagine cu obiectul ascuțit folosit de atacator.

Cum arată obiectul ascuțit cu care au fost înjunghiate Margherita de la Clejani și încă o tânără

„Acest obiect i-a fost scos din sân fiicei mele! Mulțumesc doctorilor de la Spitalul Universitar că mi-au salvat copilul! Unii sunt atât de răi. Cum să vă bucurați și să-mi înjurați copiii pe tema acestui subiect? Dacă erau copiii voștri în locul Margăi? Cum puteți să vorbiți în halul ăsta? Eu am ce să fac? Să-l las liber? Să vă măcelărească și vouă copiii când merg liniștiți pe stradă? Vă mai mirați de ce nu ne mai rabdă Dumnezeu. În loc să comentați (gratis, că dacă se plătea nu mai scriați nimic) rugați-vă la Dumnezeu să vă aibă copiii în pază. Mulțumesc Bunului Dumnezeu că a scăpat cu viață”, a scris Viorica de la Clejani în mediul online.

„Doamne ferește.. nu pot să cred… Multă sănătate!”, a comentat artista Misha. „Doamne ferește!!! Multă sănătate, Margăi, să se fac bine repede, iar ție multă putere ca să treceți cu bine peste încercarea asta. Sunt cu gândul alături de voi!”, a mai scris și actrița Paula Chirilă.

„Presa, nu mă mai sunați! Mulțumesc lui Dumnezeu, copila mea e teafără. Putea fi mai rău. Criminalii umblă liberi și nimeni nu face nimic, din păcate. Prietenii mei sunt doar animalele”, mai declara Viorica ieri, tot în mediul online.

Atacurile au avut loc la 10 minute distanță unul de celălalt. Margherita a fost transportată de urgență la Spitalul Universitar din Capitală, cu o rană în zona pieptului. Rana nu este una gravă, motiv pentru care Margherita a refuzat să rămână internată în unitatea medicală.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Cum își răsfață Codin Maticiuc iubita însărcinată. „Mulțumesc, Codin, că toate dorințele mele sunt misiunile tale din ziua 1”

„La 17 august, în jurul orei 21:25, polițiștii DGPM București – Secția 1 au fost sesizați cu privire la faptul că o tânără ar fi fost zgâriată cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat, care se afla în deplasare pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 1. De asemenea, după aproximativ 10 minute, polițiștii Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi au fost sesizați de o altă femeie, despre faptul că a fost lovită cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat, care se afla în deplasare pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 3”, se arată în comunicatul Poliției.

Pe 20 iunie 2022, Margherita a fost condamnată definitiv de judecătorii Curții de Apel București pentru accidentul provocat în 2020, în timp ce se afla sub influența drogurilor. Pe 23 mai 2020, Margherita a lovit o mașină pe bulevardul Gheorghe Șincai din Sectorul 4 București. După investigații, polițiștii au stabilit că tânăra se afla sub influența substanțelor interzise.

„Desființează, în parte, sentința penală apelată și rejudecând: În baza art.396 alin.1, 2 și 10 C.p.p. raportat la art.61 C.p., condamnă pe inculpata Manole Myriam-Margareta la pedeapsa de 40.000 de lei amendă penală (200 zile amendă x 200 lei/zi) pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influență alcoolului sau a altor substanțe prevăzută de art.336 alin.2 C.p. (fapta din 23.05.2020)”, se arată în decizia instanței, potrivit Spynews.

Margherita nu mai are voie să se urce la volan timp de trei ani.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter