Fulgy, amenințări pentru Alex Velea: „Mă duc și la pușcărie pentru adevăr”

De Unica.ro, pe

Fulgy (23 de ani), fiul artiștilor Viorica și Ioniță de la Clejani, a fost luna trecută surprins de către autorități conducând sub influența unor substanțe interzise. Ulterior, tânărul l-a implicat în acest scandal și pe Alex Velea.

După ce a fost reținut de autorități, Fulgy a declarat: „M-am trezit, am mâncat, iar seara, pe la șapte, opt, am fost pe la Alex Velea. Am făcut un grătar cu toți băieții de la Golden Boy [casa de discuri a lui Alex]. De obicei, în studiouri, nu la Alex Velea [acasă], se fumează iarbă.

Alex Velea

După petrecerea asta frumoasă pe care am dat-o la Alex Velea, eu am plecat cu doi băieți de-ai lui care nu aveau niciun drog asupra lor. Atât ei, cât și eu am inhalat stând cu oameni care fumează iarbă pentru că, v-am spus, eu personal sunt plictisit de ele”.

Fulgy, amenințări pentru Alex Velea: „Mă duc și la pușcărie pentru adevăr”

De curând, Fulgy a făcut noi acuzații la adresa artistului. „Mi-a făcut manevră Velea cu permisul. După ce am fumat amândoi iarbă împreună, el mi-a spus: «Eu mă duc cu tatăl Antoniei, nu vrei să te lăsăm?» și i-am zis: «Nu, mă, lasă că mă duc eu acasă».

Și au venit doi șobolani de-ai lui cu mine și mi-au făcut manevra. Velea a scăpat de data asta, dar nu e scăpat de mine. Și dacă are curaj să vină la…, în zona în care nu poate. (…) Cine e Alex Velea să-i dau eu explicații? (…)

Am fumat eu iarbă, a fumat și el. Aveam și eu iarbă, avea și el. Suntem fifty-fifty. Dacă îl dau în judecată, se duce la pușcărie”, a spus Fulgy despre solist, la Xtra Night Show, potrivit Spynews.

Citește și:

Ce l-a întrebat Răzvan Simion pe Ioniță de la Clejani despre fiul lui, Fulgy. „Nu te-ai gândit să…”

Viorica și Ioniță de la Clejani, primele declarații după ce s-a speculat că divorțează

Alex Velea, mesaj de susținere pentru Clejani după scandalul cu Fulgy

Fulgy, acuzații grave la adresa părinților lui, Viorica și Ioniță de la Clejani

„Să-mi trăiască familia mea de nu mă duc și la pușcărie pentru adevăr. Alex Velea avea iarbă, eu aveam iarbă, că știe toată lumea că eu am droguri la mine, dar Alex Velea n-a pățit nimic.

Eu am stat chinuit 29 de zile în loc să mă bucur de viață. Nu mi se pare corect. Dacă mai dă ochii Alex Velea cu mine vreodată în viața lui o să-l bag în cărucior”, a adăugat tânărul.

Luna trecută, Alex le transmitea un mesaj de susținere Clejanilor. „Suntem alături de familia Clejanilor, care a fost forțată de împrejurări să-și denunțe și să-și interneze copilul la Spitalul Clinic de Psihiatrie”, a scris Alex Velea.

„Nici nu vreau să-mi imaginez ce e în sufletul unor părinți aflați în situația de a spune că toate greșelile, injuriile și aberațiile fiului lor sunt doar «o strategie de marketing» #salvatilpefulgy”, a mai scris solistul pe Instagram.

Foto: Facebook; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!