Victoria Raileanu, despre provocările actuale în postura de actriță: „Simt că există presiunea constantă a aspectului fizic”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 04 august 2021, 12:14

O apariție mereu fresh și atrăgătoare, interpreta lui Micky din serialul „Vlad” (Pro TV), actrița Victoria Raileanu ne-a împărtășit câteva trucuri din rutina sa de beauty, ce produse folosește pentru un ten lipsit de imperfecțiuni și cum se menține în formă, în ciuda unui ritm alert de viață.

Ritual skincare revigorant

După ce mă spăl pe față folosesc o mască tip șervețel, ca să îmi dau un refresh instant, apoi aplic un ser cu vitamina C și acid hialuronic de la Better Skin (îl întind pe față cu ajutorul unui instrument din piatră de jad), apoi aplic Nutrition Toner It’s Skin Collagen. Recent am descoperit crema de la Avon Anew Hydra Pro Vita-D Water Cream și pot spune că e perfectă pentru vară. Pentru ochi folosesc patch-uri cu aur, colagen și acid hialuronic de la Better Skin, iar apoi aplic cremă de ochi Eye Matrix de la Alphascience și ser cu cofeină de la The Ordinary.

Summer makeup

Vara aplic foarte puțin machiaj. Folosesc BB Cream de la Clarins, dar, dacă vreau o acoperire mai mare, aplic L’Oreal True Match, iar apoi fixez cu pudră de la Paese. Ce mă ajută și îmi dă un glow natural este mezoterapia pe care am început să o urmez la clinica dr. Lilian Mirza.

Arome, parfum & emoții

Vara aplic parfumuri foarte light. Este al doilea an de când folosesc Jardins de Kerylos de Pierre Guillaume. Îl iubesc pentru că are aromă de smochine verzi. În general, îmi plac parfumurile care miros a ploaie, a mare, a pădure, a munți.

Pentru un păr strălucitor

Folosesc des uleiuri de păr pentru hidratare și strălucire. Moroccan Oil, bineînțeles, ulei de Argan Olio Supremo de la Elgon și Big Sexy Hair Silk Finish.

Bronz perfect și de durată

Sunt una dintre norocoasele care se bronzează la prima rază de soare, dar asta nu înseamnă că nu folosesc protecție solară. Pentru față îmi place foarte mult crema de la La Roche-Posay, Shaka Fluid SPF 50, iar pentru corp folosesc orice cremă de la Piz Buin și, mai nou, am descoperit un ulei foarte bun de la Biobaza Sun and Sea Forever

Accesorii cu poveste

Stilul meu vestimentar e destul de versatil. Mă îmbrac în funcție de cum mă simt în ziua respectivă. Când e mai răcoare afară, îmi place să mă joc cu eșarfe în jurul gâtului. Accesoriile trebuie să aibă valoare sentimentală și, de obicei, le asociez cu momente din viața mea.

Mihaela Rădulescu a împlinit 52 de ani. Cum arăta prezentatoarea TV la începutul carierei
Actorul Jay Pickett a murit la 60 de ani pe platoul de filmare
Fiica rapperului Fetty Wap a murit la vârsta de patru ani
„Aș fugi în lume cu…” Bărbatul care i-a furat inima Deliei este un actor celebru

Mens sana in corpore sano

Îmi place foarte mult să fac yoga. Dincolo de faptul că e o rutină foarte sănătoasă pentru corpul meu, este și pentru mintea mea. Mă liniștește, mă ajută să mă echilibrez, să mă concentrez.

Activități creative cu cel mic

Lui Carol îi plac foarte mult muzeele. Le-am bifat aproape pe toate din București. Odată mi-a spus că „îl interesează” o anumită expoziție de la Muzeul de Istorie. Mi s-a părut atât de drăguț! Îi place să exploreze orice zonă – că e la munte sau la mare. Se joacă foarte mult cu LEGO, pictează, face puzzle-uri și colorează.

Despre noul sezon din „Vlad”

Hmmm… nu aș vrea să dau spoiler, dar urmează să filmez niște secvențe cel puțin delicate. Tot ce pot să spun este că va trebui să apelez la niște momente extrem de intime din viața oricărui om.

O provocare actuală în postura de actriță

Simt că există presiunea constantă a aspectului fizic. Simt că ni se cere să ne încadrăm într-o formă, într-un fel de a fi, comportamental vorbind. Nu sunt persoană publică, ca să mă modific în funcție de ce mi se cere din partea unor persoane care nu mă cunosc nici cinci la sută. Faptul că sunt foarte deschisă pe online este strict alegerea mea. Aici le dau oamenilor șansa de a mă cunoaște mai mult, astfel încât să nu vină ei cu cereri „absurde”.

Autor: Elisabeta Cosmescu
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter