Cine sărută mai bine – Adrian Nartea sau George Piștereanu? Victoria Raileanu a răspuns

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 22 februarie 2021, 16:56

Invitată în platoul emisiunii La Măruță, Vichi Raileanu (32 de ani) a acceptat provocarea lui Cătălin Măruță (43 de ani) de a răspunde mai multor întrebări picante. După fiecare răspuns, actrița putea alege să dezvăluie întrebarea sau să mănânce picat.

La prima întrebare, răspunsul Victoriei a fost „Andrei Aradits”. „Care îți este cel mai antipatic actor/cea mai antipatică actriță din serialul Vlad, nu personaj?”, fusese întrebarea.

„Am vrut să știe Andrei Aradits de la mine că nu îl plac, că îmi este antipatic, după cât, 3 ani. Am zis să iasă tot adevărul dacă tot suntem aici. Nu doar din Vlad. Eu l-am avut ca profesor de actorie, de Licență. Demult mi-e antipatic”, a spus Vichi.

Cine crede Vichi Raileanu că sărută mai bine, Adrian Nartea sau George Piștereanu?

La a doua întrebare, răspunsurile actriței au fost fostul ei soț, Conrad Mericoffe, și actorul George Piștereanu. Vichi a decis ca de această dată să mănânce picant pentru a nu dezvălui întrebarea.

După 7 ani de relație, actorii Vichi Raileanu și Conrad Mericoffe s-au separat. Fostul cuplu are împreună un fiu, Carol, în vârstă de 5 ani și jumătate. La a treia întrebare, răspunsul a fost „gelozie”. „Dar nu acesta a fost motivul principal”, a completat.

„Foarte complicat a fost [motivul principal al divorțului]. La un moment dat se ajunge în viață într-un punct în care doi oameni nu se mai înțeleg. Atunci e momentul să zici punct”, a mai spus actrița.

„Care dintre următoarele elemente au contribuit la decizia divorțului: înșelat, probleme financiare, agresiune fizică, gelozie?”, fusese întrebarea. „Am suferit mult după [despărțire].

Nu pentru că mi-a părut rău că am încheiat relația pentru că eu am decis să închei relația, ci pentru că n-are cum să nu-ți pară rău că nu a mers”, a mai spus actrița despre divorțul ei.

La următoarea întrebare, Vichi a spus ce o deranja la fostul ei partener de viață: „Gelozia, șosetele lăsate pe jos prin casă și sertarul cu lenjerie deschis”. La a patra întrebare, Vichi a răspuns din nou „George Piștereanu”.

„Dacă ai fi obligată să mergi pe o insulă pustie cu un coleg și să-ți refaci viața, pe cine ai alege dintre Adi Nartea, George Piștereanu și Emilian Oprea”, era întrebarea. Ulterior, Vichi a spus că l-a ales pentru că s-au apropiat mult în timpul filmărilor, deși își sunt antipatici unul altuia.

Vichi Raileanu: „N-ai cum să compari între unul scurt și unul foarte lung și de mai multe ori”

La a cincea întrebare, Vichi a răspuns care i-au fost sentimentele în timpul filmării unei scene intime alături de George Piștereanu. Iar, în final, la ultima întrebare: „Cine sărută mai bine dintre Adrian Nartea și Gabriel Piștereanu?”, Vichi a răspuns:

„N-ai cum să compari între unul scurt și unul foarte lung și de mai multe ori. La ăla foarte scurt n-ai cum să-ți dai seama. La ăla lung poți. Cu Adi Nartea a fost doar unul scurt. Cu George Piștereanu a fost mai lung și de mai multe ori”.

După, fiindcă nu a oferit un răspuns clar, Vichi a mâncat a doua oară picant, de această dată un sos mai iute. Apoi a glumit: „Este foarte diferit [de primul sos], ceva gen Piștereanu și Nartea ”.

Foto: Instagram

Citește și:

Când începe noul sezon Chefi la cuțite? Programul anunțat de Antena 1

Adela Popescu, pregătiri pentru al treilea bebeluș. La ce nume s-a gândit?

Survivior România 2021: Marilena din echipa Războinicilor a fost descalificată

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter