Victoria Beckham le-a interzis copiilor săi să meargă la concertele Spice Girls

De Oana Savin, pe
Victoria Beckham nu își dorește ca familia sa să meargă la concertele Spice Girls deoarece nu vrea ca numele său să fie legat de trupa din care a făcut parte.

Geri Horner i-a invitat personal la concertul Spice Girls pe copiii soților Beckham, însă aceștia s-au lovit de refuzul Victoriei, în vârstă de 45 de ani, potrivit The Sun.

Dacă înainte spunea că „abia așteaptă” să își ducă copiii să vadă un show live, insistând că mereu va fi „o Spice Girl”, designerul britanic s-a răzgândit și mai vrea acest lucru.

Victoria nu vrea ca ei să participe sau să fie fotografiați la eveniment. Își dorește o despărțire curată de tot și nu vrea ca numele ei sau al familiei sale să fie legat în niciun fel de trupă”, a afirmat o sursă.

Victoria le iubește individual pe fete, dar și-a continuat viața. Planul este să își dezvolte un proiect peste hotare pentru a nu fi în țară când va avea loc turneul”, a mai spus sursa citată.

Purtătorul de cuvânt al Victoriei Beckham a declarat că aceasta într-adevăr nu se va afla în țară în momentul turneului, însă nu a precizat dacă restul familiei Beckham va fi sau nu prezentă în public.

Turneul Spice Girls se va desfășura pe parcursul a treisprezece zile, pe 13 stadioane, începând cu 24 mai la Dublin și încheindu-se luna viitoare, pe Wembley.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter