Victor Slav, probleme de sănătate. Prezentatorul TV a dezvăluit de ce nu a putut să participe la „Exatlon”

De Mădălina Manole, pe
Victor Slav a dezvăluit că și-ar fi dorit să participe la concursul "Exatlon", însă din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat în ultima perioadă, carismaticul prezentator TV a fost nevoit să renunțe.

Victor Slav a avut parte de câteva neplăceri anul acesta legate de sănătate și s-a văzut nevoit să-și amâne visul de a fi concuret în show-ul de televiziune „Exatlon”: „Din păcate în ultimul an am avut o serie de probleme, începând cu pieptul, o ruptură musculară la pectoralul stâng, iar în februarie am suferit o operație la picior, la gleznă, și nu sunt recuperat nici în momentul de față.” – a dezvăluit Victor Slav pentru pentru wowbiz.ro.

Victor Slav nu se lasă învins și încă speră că va reuși să se recupereze la timp pentru a participa la edițiile viitoare ale emisiunii: În continuare mi se umflă piciorul, mai ales când stau prea mult în picioare. Încă nu pot să fac anumite mișcări, nu mi-am recuperat mobilitatea în totalitate, așa că mi-ar fi imposibil să mă descurc la Exatlon. Poate voi participa la Exatlon 3 sau 4, deși este destul de riscant”, – a mărturisit Victor Slav.

Citește și – Loredana și Smiley, amintiri din prima zi de școală. FOTO

Citește și – Diana Matei s-a căsătorit cu iubitul său, Marian Cleante

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter