Victor Slav, declarație neașteptată cu privire la viața sa sentimentală

De Mădălina Manole, pe
Victor Slav a făcut prima declerație despre viața sa sentimentală după ce în presă au apărut fotografii cu prezentatorul TV în brațele unei blonde focoase care semăna izbitor de bine cu Bianca Drăgușanu, ba chiar a fost numită sosia sa.

Victor Slav și Bianca Drăgușanu s-au despărțit de aproximativ patru luni și ne-am fi așteptat, asemenea fostei sale soții, ca și prezentatorul TV să-și refacă viața sentimentală. Ei bine, se pare că nu s-a întâmplat asta și nici nu și-a propus în mod deosebit să aibă o nouă iubită:

„Mi se pare aberant ce se întâmplă! Am ajuns într-un punct în care dacă, la un eveniment, sunt al treilea om la masă, sigur m-am combinat cu cineva. Nu poţi să faci o fotografie cu vreo fană sau să te întâlneşti şi să vorbeşti cu o veche prietenă, că totul se interpretează. Este absurd, însă am început să iau lucrurile că atare. Nu este nimic nou în viaţă mea sentimentală, dar sunt liniştit. Îmi merge foarte bine din punct de vedere profesional. Restul sunt povești”, a declarat Victor Slav pentru wowbiz.ro.

Victor Slav, în vârstă de 38 de ani și Bianca Drăguşanu, 36 de ani, au format un cuplu până în luna iunie a acestui an, când au decis să meargă pe drumuri separate, dar să rămână în relații bune pentru a-și crește împreună fetița, pe Sofia Natalia, în vârstă de 2 ani. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare în 2012, iar un an mai târziu deveneau soț și soție, însă infidelitatea Biancăi a condus la divorț, pronunțat în 2014. Ulterior, cei doi s-au împăcat, fără a mai semna și actele, însă, și au devenit părinți.

Citește și – Gabriela Cristea a aflat sexul bebelușului pe care-l așteaptă. Ce surpriză!

Citește și – Anamaria Prodan, în culmea fericirii. Fiica sa, Sarah, și-a împlinit un vis

Sursă foto: arhivă Ringier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter