Vedete din România care au slăbit spectaculos. Iată ce diete au încercat!

De Geo Berciu, pe

De la forme rubensiene au ajuns la talii de vispe, însă efortul a fost unul considerabil. Iată vedetele care s-au luptat cu zeci de kilograme, dar până la urmă au reuşit să slăbească.

Andreea Marin

Andreea Marin a reuşit să uimească pe toată lumea când s-a întors în vară din Turcia cu silueta ei. „Zâna” a reuşit să scape de 10 kilograme în numai cateva zile, iar acest lucru i-a fascinat pe fanii ei.

„Programul a însemnat yoga dimineaţa la prima oră pe iarbă, cu picioarele simţind roua zorilor şi privirea pierdută pe albastrul mării, antrenamente de pilates, aerobic, gimnastică în apă, detoxifierea colonului şi a intestinelor, acolo unde reziduuri de ani de zile stocate în noi ne pun în pericol sănătatea, masaje diferite de la o zi la alta, baie turcească şi detoxifierea tenului, saună, ozonoterapie (sângele îţi este îmbogăţit cu ozon şi reintrodus în organism pentru revigorarea circulaţiei care înseamnă viaţă, de fapt), drenaj limfatic, seminarii cu nutriţionistul, documentare despre sănătate vizionate în sala de cinema, ore de gătit, pe scurt, învăţarea serioasă a unui nou mod de viaţă”, a dezvăluit prezentatoarea emisiunii „Preţuieşte Viaţa”.
Vedete din România care au slăbit spectaculos. Iată ce diete au încercat!

Ozana Barabancea

Una dintre cele mai spectaculoase rezultate după o dietă le-a obţinut Ozana Barabancea, care a apelat la sfaturile unui medic nutriţionist. Pentru a reuşi să dea jos cele 40 de kilograme, artista a urmat un regim personalizat.

Pentru ca dieta de slăbire să aibă rezultatele dorite, soprana a trebuit să îşi schimbe obiceiurile cotidiene. „Nu mănânc pâine, nu beau sucuri acidulate şi nu mai mănânc alimente sintetice, nu neapărat pentru că aş urma această cură, ci pentru simplul fapt că cele enumerate pot fi catalogate drept otravă pentru şobolani. Pentru ca dieta să aibă rezultat nu mănânc nimic după ora 19 şi beau foarte multă apă”, a spus cântăreaţa, care, în paralel, adoptă şi un program de sport constant.
Vedete din România care au slăbit spectaculos. Iată ce diete au încercat!

Rita Mureşan

După ce a uimit o ţară întreagă cu kilogramele acumulate, mai ales că în tinereţe a fost un manechin de succes, Rita Mureşanu a şocat cu transformare uluitoare. Cele aproape 40 de kilograme de care a scăpat o fac să arate senzațional, transformarea fiind de-a dreptul spectaculoasă. Secretul ei?

„I-am dat poruncă organismului meu, până la ultima celulă, ca să slăbească. Deşi cei care mă cunosc ştiu că eu nu ţin ranchiună, am făcut pace cu toată lumea din jur şi am acceptat trecutul. Toată lumea mă întreabă cum am slăbit. Vă spun că nu am avut o reţetă anume. Le-am ţinut pe toate, am făcut tot şi ceva din astea a mers. Aaaaa, pot să spun că de câteva luni am renunţat la carne şi că mănânc doar peşte şi fructe de mare, care îmi plac mai mult. Dar nu cred că este din alimentaţie. Înainte să merg în Peru am mâncat 40 de zile doar frunze şi am pus pe mine 10 kilograme. Cred că după ce accepţi ceea ce se întâmplă cu tine şi nu mai lupţi cu înverşunare, nu ma ţii diete, organismul se regleză de la sine”, a dezvăluit vedeta, care acum este adepta terapiei cu îngeri.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter