Vedete: Sharon şi Ozzy Osbourne, pasiune la graniţa nebuniei

De Viva.ro, pe

Când s-au căsătorit în 1982, toată lumea a crezut că Ozzy e fie sub influenţa drogurilor, fie a alcoolului. Sharon însăşi mărturisea că s-ar fi aşteptat ca el „să aleagă o soţie-trofeu, o blondă voluptuoasă, nu pe mine, brunetă, scundă, grasă, pe jumătate evreică”.
După 31 de ani de dependenţe cronice, violenţe ca în ringul de wrestling şi despărţiri zgomotoase, cei doi au trecut iar printr-o perioadă dificilă.

NONE

Totul a început în primăvară, atunci când a ieşit la iveală că de aproape un an şi jumătate, Ozzy s-a reapucat de consumat droguri şi alcool − ceea ce a tulburat echilibrul familiei şi a devastat-o pe Sharon. E lucru ştiut că acestea au fost două dintre dependenţele de-o viaţă ale rockerului, însă era cumva de aşteptat ca la 64 de ani, Ozzy să uite de vicii. Să-şi tragă sufletul după ani şi ani de zbucium şi să se apropie mai mult de profilul bunicului senin şi înţelept. Dar „Prinţul Întunericului” a înţeles că anarhismul este apanajul generaţiei sale, aşa că a rămas fidel coordonate­lor după care s-a ghidat mai bine de şase decenii. A făcut, după propriile confesiuni, mult sex, a băut enorm şi s-a drogat în neştire. Ba mai mult, a încercat, într-un moment de alienare, să o stranguleze pe Sharon, motiv pen­tru care a doua zi s-a trezit în puşcărie. Susţine până astăzi că nu-şi aminteşte terifiantul episod, că nu era „în toate minţile” – a şi recunoscut într-un interviu că dintre toate lucrurile pe care le-a pierdut, luciditatea este singurul pe care îl regretă. Însă soţia lui nu va uita probabil momentul în care el s-a repezit la ea cu ochi opaci, repetându-i sacadat şi pe un ton nefiresc: „au decis să te omoare, ei au decis să te omoare”.

La bine şi la greu

Viaţa alături de Ozzy a fost, fără nicio îndoială, una din cele mai mari provocări cu care s-a confruntat Sharon. Asta şi boala fatală cu care a fost diagnosticată în 2002. Totuşi, el este iubirea vieţii ei (şi ea a lui), ceea ce a făcut ca lupta să fie mai uşoară. Într-un interviu din 2004, rocke­rul declara că „dacă nu ar fi fost Sharon, aş fi fost mort până acum. În anii ’70, eram atât de speriat, încât obişnuiam să cânt doar într-o parte a scenei. Ea m-a încurajat şi aşa am ajuns cel pe care îl cunoaşteţi.” Nu e de mirare că atunci când a aflat că Sharon are cancer la colon, s-a temut vreme de 9 luni să doarmă în acelaşi pat cu ea. Se gândea că soţia lui ar putea muri în timpul nopţii, iar el s-ar trezi dimineaţa lângă trupul ei inert şi rece.

Citeşte mai multe pe Viva.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter