Ce vedete îşi serbează ziua de Sfinţii Constantin şi Elena

De Erika Chivu, pe

Astăzi le urăm „La mulţi ani” Elenei Gheorghe, Elenei Udrea, dar şi altor vedete care nu sunt cunoscute după numele de sfânt. Iată despre cine este vorba!
Prin intermediul paginilor de Facebook aflăm că vedetele care îşi serbează astăzi ziua de nume sunt mai multe decât am crede.

Una dintre ele este Adela Elena Popescu. Actriţa a fost felicitată deja de Laura Cosoi, care a scris pe Facebook:Există în viaţa mea o Elena foarte specială. La mulţi ani, Adela-Elena Popescu! La mulţi ani, tuturor celor care poartă numele de Constantin şi Elena!

Un alt sărbătorit s-a dat singur de gol: „La mulţi ani tuturor ce poartă numele Sfinţiilor Împăraţi Constantin şi Elena! Semnat Constantin Cătălin Măruţă„, a scris prezentatorul de la Happy Hour.

Elena Alexandra Apostoleanu, cunoscută drept Inna, nu a comentat nimic legat de ziua ei onomastică. Însă fanii din România i-au urat deja „La mulţi ani”.

Astăzi îşi serbează onomastica aproape 1.800.000 de români, din care peste 1.500.000 sunt femei, cu numele de Elena, Ileana, Constantina, Lenuţa, Constanţa, Nuţi şi Leana.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter