Isterie TV: Cu scandalul în braţe, s-au trezit „vedete” peste noapte

De Sandra S., pe

Unele femei s-au născut pentru a face scandal. Şi nu oricum, ci la televiziunea naţională, ca să fie văzute de cât mai mulţi oameni. Dacă mai este vorba şi de o emisiune cu rating mare, cu atât mai bine să se dea în stambă. Uite cine s-a trezit cu chef să devină vedetă la tv:

Mădălina Pamfile

Cu violul nu este de glumit, însă tânăra asistentă a lui Capatos a ales să facă dintr-o tragedie din copilărie un circ. Nu spun „circ” pentru că ar fi iscat un scandal propriu-zis, însă se cam bat cap în cap violul cu apariţiile în pielea goală.

Loredana, sora Ralucăi Pastramă

Loredana şi-a invidiat sora mai mică, pentru că tatăl lor a fost mai generous cu Raluca Pastramă, iar din acest motiv a început să-i atace pe amândoi în faţa camerelor de filmat. A început să spună că Raluca nu era virgină când s-a căsătorit cu Pepe, ci că „s-a cusut”  – adică şi-ar fi făcut o operaţie de himenoplastie -, mai apoi că a rămas gravidă doar ca să-l ia pe cântăreţ de soţ, adăugând apoi că Raluca i-ar fi făcut farmece.
Isterie TV: Cu scandalul în braţe, s-au trezit "vedete" peste noapte
După ce a fost acuzată că minte şi că se droghează, Loredana a ieşit din nou în public, spunând că de fapt Raluca era virgină… Colac peste pupăză, s-a luat şi de tată, acuzându-l că le-a dat Ralucăi şi lui Pepe 120.000 de euro, cadou de nuntă. Luminile reflectoarelor au ameţit-o de tot!

Mărioara Zăvoranu

Isterie TV: Cu scandalul în braţe, s-au trezit "vedete" peste noapte

Scandalurile Oanei Zăvoranu sunt cunoscute de întreaga ţară, dar nu s-a băgat doar ea în noroi, ci sclipirea camerelor de filmat au vrăjit-o şi pe mama ei, femeie în toată firea. Mărioara Zăvoranu a picat în plasa Oanei şi s-a porcuit cu propria fiică la diverse emisiuni, cu diferite ocazii. Motivul neînţelegerilor? Money, money, money.

Margherita de la Clejani

Ca orice vedetă cu fiţe care se respectă, fiica lăutarului Ioniţă din Clejani a decis să-şi pună silicoane. Nimic ieşit din comun în afară de scandalul care s-a iscat în văzul tuturor, la emisiunea lui Măruţă – fiica bătea step că vrea sâni mai mari, tatăl nu, că e frumoasă aşa  cum e. Mama, prinsă la mijloc, ce putea să facă decât să-şi ducă fata la o clinică să-i pună silicoane? Mai mult chiar, marea dezvăluire a noii achiziţii a avut loc în direct…
Isterie TV: Cu scandalul în braţe, s-au trezit "vedete" peste noapte
Foto: Arhiva Ringier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter