Nicoleta Nucă a vorbit despre cel mai greu moment din relația cu logodnicul ei: “O femeie în depresie nu e tocmai cea mai plăcută companie pentru un bărbat”/ EXCLUSIV

Ultimul update Marți, 11 octombrie 2022, 12:23

Nicoleta Nucă și iubitul ei, Alex Ursache, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 5 ani. Toboșarul a cerut-o în căsătorie în vara lui 2021, în timp ce se aflau într-o vacanță în Turcia. Cei doi au trecut împreună prin multe momente dificile, cel mai greu test din relația lor fiind depresia cu care s-a luptat artista și pe care a învins-o datorită partenerului de viață care i-a fost alături, dar și a ședințelor la psiholog.

Nicoleta Nucă și Alex Ursache s-au cunoscut în urmă cu 5 ani la ziua de naștere a unei colege de breaslă, care le este prietenă amândurora. Loviți de săgeata lui Cupidon, îndrăgostiții și-au dat o șansă, au crescut împreună, s-au maturizat și au în plan să își întemeieze o familie. Vedeta este convinsă că Alex este sufletul ei pereche.

“Am avut mai multe momente dificile, unul dintre ele a fost acela în care eu, acum câțiva ani, am trecut printr-o depresie destul de agresivă. Și îmi dau seama că o femeie în depresie nu e tocmai cea mai plăcută companie pentru un bărbat. Acesta cred că a fost un moment dificil în relația noastră, dar mă bucur că el a fost alături de mine”, a mărturisit cântăreața pentru Unica.ro.

Nicoleta Nucă a vorbit despre cel mai greu moment din relația cu logodnicul ei: “O femeie în depresie nu e tocmai cea mai plăcută companie pentru un bărbat”/ EXCLUSIV

În acea perioadă, artista a experimentat stări ciudate, pierzându-și interesul pentru lucruri, pentru care altă dată se bucura. “Cumva s-au adunat mai multe și pe plan profesional și pe plan personal. Noi, artiștii, cred că suntem predispuși cumva la aceste dezechilibre emoționale, pentru că noi trăim totul ceva mai intens. Pur și simplu simțeam că sunt ca o legumă, nu aveam absolut deloc energie, nu aveam chef de viață la modul cel mai real. Nu-mi doream nici măcar să ies din casă, puteam să stau în casă cu zilele. Mă trezeam deja obosită și simplul fapt că mă mutam din pat până în sufragerie, deja mă istovea”, ne-a povestit ea despre schimbările bruște cu care s-a confruntat în urmă cu câțiva ani.

Dându-și seama că tot ceea ce i se întâmplă este atipic, artista a găsit puterea de a merge la o consiliere psihologică, dorindu-și să își dea seama ce i se întâmplă și totodată să găseasca o soluție ca să-și reia viața de dinainte. “Era cumva fix înainte de pandemie cu jumătate de an, când am început să fac și terapie în perioada respectivă, tocmai pentru că mă bucur foarte mult pentru că sunt foarte conștientă de ceea ce trăiesc. Chiar și în momentul în care am simțit că nu sunt bine din punct de vedere emoțional, nu am stat să mă mint singură, ci am apelat la ajutor chiar din prima. Și am mers la psiholog, contează foarte mult să îți dorești și tu să ieși, psihologul nu te scoate din depresie, dacă nu vrei să ieși de acolo”, a declarat, pentru Unica.ro, Nicoleta Nucă.

Nicoleta Nucă a vorbit despre cel mai greu moment din relația cu logodnicul ei: “O femeie în depresie nu e tocmai cea mai plăcută companie pentru un bărbat”/ EXCLUSIV

Artista susține din start că nu a fost nevoie de terapie în cuplu, întrucât problemele erau strict la ea. “Nu, în principiu problemele aveau legătură cu mine, cu traumele mele, cu experiențe trăite de mine și atunci, în momentul respectiv cel puțin, nu avea rost să îl trag și pe el după mine la terapie. În primă instanță, Alex nu înțelegea clar ce se întâmplă, bărbații nici nu au aceeași capacitate de a empatiza la fel ca noi, femeile. În prima perioadă poate nu avea răbdare, nu înțelegea de ce sunt atât de apatică, de ce nu am energie, de ce nu am chef să fac nimic. Poate pe alocuri mă grăbea, încerca să mă miște fără să aibă răbdare cu starea pe care o aveam. Până într-un moment în care pur și simplu am izbucnit și am încercat să-i explic, adică am făcut tot posibilul să îi explic cât se poate de clar ce trăiesc eu, cum mă simt, care sunt stările pe care le am, faptul că nu am niciun obiectiv în momentul de față, că nu văd lumina de la capătul tunelului”, a povestit cântăreața pentru Unica.ro despre depresia prin care a trecut.

Acela a fost momentul în care Alex și-a dat seama că Nicoleta trece prin momente dificile și i-a fost aproape. “Cumva s-a schimbat și a încercat să fie alături, a înțeles că nu e o fază, o nebunie de-a mea, o fiță”, ne-a povestit ea.

Întrucât nu a rezonat cu psihologul la care mergea și nu observa schimbări în bine, artista și-a căutat în perioada respectivă alt terapeut. “Faza acută a durat vreo 2-3 luni, ulterior am început să fac terapie, am schimbat și psihologii în perioada aia, pentru că primul nu mi s-a potrivit. Contează foarte mult să te potrivești cu psihoterapeutul și ulterior am început să merg la terapie la altcineva o perioadă, până am simțit că am început să-mi găsesc niște mecanisme prin care să fac față trăirilor pe care le am”, a mai spus Nicoleta Nucă pentru Unica.ro.

Alex Ursache nu este doar iubitul cântăreței, ci și partenerul ei pe plan profesional. Nicoleta Nucă consideră un atu faptul că ei lucrează împreună. “Este toboșar și tour managerul meu și atunci suntem mai mereu împreună. Asta a fost și un avantaj cumva, pentru că a putut să observe constant schimbările și starea mea”, a adăugat ea. În cei 5 ani de când formează un cuplu cu Nicoleta, Alex a învățat să-și tempereze gelozia, mai ales că artista nu îi dă motive în acest sens. “Este un bărbat gelos, dar totodată este conștient că asta e lumea în care trăim. Vorba aceea, când te iei cu o artistă cu carieră, trebuie să îți asumi că o femeie care este în văzul oamenilor, vrei nu vrei are și atenții din partea bărbaților. Este obișnuit cumva cu treaba asta, știe că oricum eu nu alimentez absolut niciodată genul ăsta de avansuri către mine și poate avea toată încrederea din lume pentru că așa sunt eu construită”, a mai spus Nicoleta Nuca.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter