Vedete care își aniversează ziua onomastică de Sfântul Ion

De Ioana Tătaru, pe
Peste 2 milioane de români își serbează astăzi, de Sfântul Ion, onomastica. Printre ei se află și vedete precum: Ioana Ginghină, Ioan Isaiu, Andreea Esca și Ioana Maria Moldovan. Unica.ro le urează tuturor „la mulți ani!

Andreea Esca

Puțini sunt cei care știu că al doilea prenume al prezentatorii știrilor Pro Tv este Ioana. Andreea Ioana Esca este fericita mamă a celor doi copii, Alexia și Aris și nu ezită să se pozeze împreună. Uite ultima fotografie postată de Andreea pe contul ei de socializare să vezi cât de bine se distrează împreună, pe semne că deja încep să sărbătorească de Sfântul Ion!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Les chiens ne font pas des chats😂😂😂 #aschianusaredepartedetrunchi #bunadimineata #nimeninuofacecumofacemnoi #kids #tilltheend

O postare distribuită de Andreea Ioana (@andreeaesca) pe

Ioan Isaiu

Ioan Isaiu

Cunoscut pentru rolurile sale din telenovele românești, Ioan Isaiu a cucerit imediat inimile publicului și a devenit iubit de mulți românii. Fanii săi și-au amintit cu mare drag de onomastica actorului și i-au urat încă de la prima oră a dimineții „la mulți ani!” pe pagina sa de Facebook.

Ioana Ginghină

Ioana Ginghina

Și Ioana Ginghină a primit numeroase urări de „la mulți ani!” pe contul ei de Facebook: „La mulți ani și astăzi de ziua ta și să fie așa cum îți dorești. Ești faină așa. Distracție plăcută”, i-a urat unul dintre fanii săi.

Ioana Maria Moldovan

Ioana Moldovan

 

Ioana Maria Moldovan este fericita mămică a unui băiețel, alături de care, cel mai probabil va petrece astăzi de Sfântul Ion. Uite cât este de frumos cel mic!

Sursă foto: Facebook, Arhivă Personală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter