Ce vedetă spală rufe în grădină?

De Sandra S., pe

A devenit soţie de un an şi un pic şi e pusă pe treabă serioasă. Tânăra doamnă, vedetă autohtonă destul de bine cunoscută, s-a pozat în faţa rufelor intinse pe sfoară, în timp ce clătea o alta, cu zâmbetul până la urechi – aşa cum ar face… oare… orice gospodină?
Dana Rogoz a renunţat la maşina de spălat pentru a trăi ca pe vremurile de altă dată, la provocarea unui brand. Îmbrăcată într-o cămaşă albă lungă, aparent a soţului său, Dana s-a pozat în faţa unei găleţi cu apă, în grădina locuinţei sale. Ea şi-a legat părul tacticos cu o eşarfă pe post de bentiţă, aşa cum se purta în anii ’40.
Timp de o săptămână, Dana trebuie să renunţe la câteva inovaţii care uşurează vieţile femeilor. Printre acestea se numără jeanşii, laptele de corp, maşina de spălat şi sutienul cu push-up.
Ce vedetă spală rufe în grădină?
Dana Rogoz şi Radu Dragomir au împlinit un an de când s-au căsătorit şi au celebrat acest lucru în acelaşi loc în care şi-au jurat dragoste la bine şi la rău – în poiana Palatului Mogoşoaia. Cei doi au avut o nuntă de vis, organizată şi aranjată după bunul lor plac.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter