Ce vedetă din România se machiază cel mai bine? Uite ce spune Gina Brooke

De Sandra S., pe

Întrebată cine dintre vedetele din România se machiază mai frumos – fiindu-i arătate şi diverse fotografii – make-up artistul Madonnei a ales personalitatea care arată cel mai bine. Este vorba de…
… Andreea Marin. Totuşi, Gina nu a vrut să fie incorectă faţă de celelalte vedete şi a afirmat că „nu poate alege o singură persoană, pentru că asta ar însemna că le critică pe celelalte, iar ea nu vrea să facă acest lucru„. Gina Brooke a mărturisit că Andreea Marin se machiază cel mai frumos, are un aspect natural şi foarte curat.
Ce vedetă din România se machiază cel mai bine? Uite ce spune Gina Brooke
Andreea Marin, fosta prezentatoare a emisiunii Surprize Surprize, de la TVR, s-a născut pe 22 decembrie 1974 la Neamţ şi este una dintre cele mai cunoscute şi îndrăgite moderatoare tv din România. Ea are o vastă experienţă în televiziune lucrând ca reporter şi redactor la TVR 1. Din punct de vedere profesional, realizările „Zânei Surprizelor” sunt mult mai vaste. Ea este director de comunicare pentru Prime Time World Broadcast, companie internațională de producție TV cu sediul în Madrid, a prezentat mai multe festivaluri şi spectacole, printre care Eurovision, UNICEF, Cerbul de Aur, Mamaia şi a fost purtător de cuvânt pentru Garnier – L’Oreal, BMW Automobiles, Cartier, Procter Gamble.
În 2006 s-a căsătorit cu Ştefan Bănică Junior, iar în 2007 a născut-o pe Violeta. Inspirată de fetiţa ei, a lansat împreună cu creatoarea de modă Irina Schrotter o linie vestimentară pentru bebeluşi, „Violet”. La începutul lunii ianuarie 2013, cuplul a anunțat pe Facebook că divorțează.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter