Văduva solistului Linkin Park, Chester Bennington, a divorțat după un an de mariaj

De Adelina Duinea, pe

Potrivit E! News, văduva regretatului solist Chester Bennington, Talinda Bennington, a depus marți, 26 ianuarie 2021, actele de divorț de al doilea soț, Michael Friedman.

Văduva solistului Linkin Park, Chester Bennington, a divorțat după un an de mariaj 

Talinda și Chester au fost căsătoriți din anul 2005 până în anul 2017 când acesta s-a stins din viață. În ianuarie 2020, Talinda s-a recăsătorit cu Michael, pe care l-a numit „un înger pe Pământ”.

Potrivit Daily Mail, Michael este pompier în L.A., California. Talinda a anunțat logodna cu Michael în luna septembrie a anului 2019. „Vă scriu pentru a vă spune că am găsit iubire după tragedie.

Că moartea sufletului pereche nu înseamnă moartea ta. Familia, prietenii și frații mei din trupa Linkin Park l-au primit cu brațele deschise [pe Michael] în familia noastră. Voi continua să-l onorez pe Chester, iar misiunea mea în această viață este să fac în așa fel încât decesul său să nu fi fost în zadar”, a spus atunci.

Ulterior, fanii regretatului cântăreț au acuzat-o că s-ar fi recăsătorit în ziua în care ea și Chester se căsătoriseră. „Cu bucurie și iubire vreau să clarific ceva. PE DATA DE 4 IANUARIE m-am căsătorit cu un bărbat minunat care mi-e și un bun prieten.

Am sărbătorit alături de familiile și prietenii noștri pe frumoasa insulă O’ahu (Hawaii). Ziua aleasă a fost una plină de semnificații”. Talinda continuă: „Aniversarea mea și a lui Chester nu a fost data nunții mele. 1 ianuarie va rămâne întotdeauna ziua în care eu și Chester ne-am căsătorit.

Nu aș picta niciodată acea zi cu o altă experiență. Tabloidele care au publicat informații false care au instigat la ură și au provocat durere, vă întreb, PENTRU CE? Pentru bani? Să obții bani din titluri false ar trebui să fie ilegal”.

Împreună, Talinda și Chester au trei copii, două fiice și un fiu, Lily, Lila și Tyler. Cântărețul mai avea alți trei copii, trei fii, Jamie și Isaiah din relația cu Elka Brand și Draven din mariajul cu Samantha Marie Olit.

Foto: Instagram / Profimediaimages.ro

Citește și:

Logodnica lui Robin Thicke s-a fotografiat în lenjerie intimă după 6 săptămâni de la naștere

Cristina Ich și-a schimbat look-ul! A fost comparată cu actrița Sophie Marceau

Sorana Darclee, primele declarații despre copil: „Aș avea o preferință, și anume să fie fată”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter