Unde se filmează, de fapt, serialul românesc „Sacrificiul”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 24 septembrie 2019, 13:19
"Sacrificiul", serialul transmis de Antena 1, este un „family drama” cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi.

„Sacrificiul” a prins destul de repede la public, mai ales că din distribuție fac parte mari de actori ca Maia Morgenstern, Marian Râlea, Adriana Trandafir, Cristi Iacob, Claudiu Istodor și lista poate continua. Ei bine, dar unde se filmează, de fapt, serialul „Sacrificiul”?

Conform click.ro, reşedinţele celor două familii din serial sunt, de fapt, două vile spectaculoase, ale căror proprietari sunt fostul primar al Capitalei, Crin Halaicu, şi fostul jurat Master Chef, Patrizia Paglieri.

Unde se filmează, de fapt, serialul românesc "Sacrificiul"

Astfel, familia Zamfir, din care fac parte personaje interpretate de Adriana Trandafir, Sandu Mihai Gruia sau Dorian Popa, filmează în casa fostului primar general al Capitalei, Crin Halaicu, iar familia Popescu, ai cărei membrii sunt interpretaţi de Ana Ciontea, Marian Râlea şi Cristi Iacob, îi aparţine celebrei Patrizia Paglieri, fost jurat “Master Chef” şi concurent la “Ferma Vedetelor” de la Pro TV.

Unde se filmează, de fapt, serialul românesc "Sacrificiul"

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter