Carmen Ionescu, dezvăluiri din culisele serialului „Lia”, de la Antena 1: „Personajul meu este diametral opus de cel din Adela” / Exclusiv

De Ovidiu Cojocaru, pe

Carmen Ionescu este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Cariera sa a însumat până acum apariția în sute de spectacole și numeroase seriale de televiziune. Actrița va interpreta rolul Mariei în cel mai nou serial de la Antena 1, „Lia- Soția soțului meu”, producție în care va forma un cuplu cu celebrul Bebe Cotimanis.

În exclusivitate pentru unica.ro, Carmen Ionescu a vorbit despre rolul pe care îl interpretează în producția semnată Ruxandra Ion, dar și-a reamintit cu drag și despre celelalte roluri pe care le-a jucat de-a lungul anilor.

Carmen Ionescu o interpretează pe Maria în serialul Lia de la Antena 1

Actrița descrie personajul său ca fiind o femeie plină de bunătate, de optimism, încrezătoare, curajoasă, luptătoare, cu mult umor, dar și simpatică.

„Este diametral opus (n.r de personajul din Adela). Asta mă și încântă și este frumusețea personajului și bucuria mea că am ocazia să joc asemenea diferență, de la cer la pământ. Aș lua de la Marta, pentru Maria, puterea, lupta. E o luptătoare și ea și dorește să învingă”, spune Carmen Ionescu.

Carmen Ionescu a apărut pentru prima dată într-un serial acum mai bine de 15 ani. Primul rol a fost cel din „Numai Iubirea”, un serial produs tot de Ruxandra Ion și difuzat pe Acasă TV. Pe atunci, actrița o interpreta pe Maria Bratu, mama lui Dan Bratu, personaj jucat de Alexandru Papadopol.

„Chiar m-am gândit că primul serial a fost „Numai Iubirea” și mă numeam Maria, zic: „Ia uite și acum, tot Maria”. Poate că nu e întâmplător”, a adăugat Carmen Ionescu.

Citește și: Exclusiv. Cât de mult s-a schimbat viața Anei Bodea, actrița principală din Lia, de când a devenit vedeta Antena 1: „Îmi e foarte greu”

Au urmat apoi alte seriale de succes, unde Carmen Ionescu și-a făcut meseria așa cum a știut mai bine. Întrebată cum și-au pus toate aceste personaje amprenta asupra ei, actrița a mărturisit că fiecare a avut ceva aparte, însă crede că personajul din Adela a fost personajul care a definit-o cel mai mult.

„Și-au pus amprenta bine, în sensul bun, pentru că toate au fost diferite și pe mine asta mă fascinează și asta caut și asta mă lupt de câte ori am un nou proiect, să nu aibă nimic la fel să fie total diferit, să nu fie linear și fiecare a fost diferit. Au toate ceva în comun: lupta, energia bună și dorința de a reuși”, spune Carmen Ionescu în interviul oferit pentru unica.ro.

Cum s-a schimbat actrița de la Maria din „Numai iubirea”, la Maria din „Lia”

„Prima a fost „Numai Iubirea”, apoi „Lacrimi de Iubire”, la fel o femeie care s-a luptat pentru fata ei. Pe urmă „Îngerașii”, „Daria, iubirea mea”, unde eram parteneră cu Bebe Cotimanis, „State de România”, la fel mă luptam pentru casa mea. Toate au avut treaba asta în comun, dar sincer cred că am încercat să le diferentiez, iar Marta…a fost vârful amprentei”, și-a amintit Carmen Ionescu.

Actrița descrie anul 2022 ca fiind, într-un singur cuvânt, un cadou. „Cel mai frumos cadou a fost Adela. Și tot în anul 2022, chiar dacă suntem spre final… Lia. Cele mai frumoase cadouri, moșul a fost foarte darnic cu mine”, a spus actrița din „Lia – soția soțului meu”

Carmen Ionescu a vorbit și despre colegii săi de platou. Noi sau vechi, actrița mărturisește că se înțelege bine cu toți și îi descrie pe protagonișii serialului, Ana Bodea și Ștefan Floroaica, drept niște oameni plini de profesionalism.

„Sunt foarte serioși și dornici de muncă. Și cuminți și ascultători, la locul lor, adică puse cap la cap dau profesionalism”, a adăugat Carmen Ionescu.

Carmen Ionescu, mesaj pentru cititorii Unica.ro

Am rugat-o pe Carmen Ionescu să transmită pe finalul interviului un gând bun pentru cititorii site-ului unica.ro.

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu se pregătesc de nuntă: „Avem o vârstă, nu mai suntem puști și ne gândim la o familie” / Video exclusiv

„Vă urez un an bun, cu liniște, cu sănătate și să aveți încredere în noi, răbdare cu noi. Ne străduim din tot sufletul să vă oferim niște joi încântătoare și de neegalat. Să fiți alături de noi. Nu vă vom înșela așteptările”, a spus actrița.

Produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production, serialul Lia – soţia soţului meu va avea premiera pe 12 ianuarie, de la 20:30, la Antena 1. Serialul va aduce în prim plan o poveste de iubire unică, dar încercată de trădări şi minciuni. Iubirea adevărată se va lovi şi de această dată de o mulţime de obstacole şi pericole în drumul spre triumf.

Sursa foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter